23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye intelligente AC30 frekvensomformere

Ballerup, november 2016.

Parker Hannifin, verdens førende producent af ”Motion & Control” teknologier, har udvidet sin populære AC30-serie af modulære frekvensomformere med variabel
hastighed og tilbyder i den forbindelse ny funktionalitet og udvidede forbindelsesmuligheder.

AC30-serien, som er et modulært drevsystem i særklasse, inkluderer tre nye udskiftelige kontrolmoduler, der bliver lagt oveni den eksisterende serie af kommunikations- og I/O-muligheder. Den udvidede serie af frekvensomformere bygger på "Internet of Things", som er industriens voksende behov for gennemskuelig forbindelse mellem produkter.

Seriens nye, avancerede forbindelsesmuligheder inkluderer 1588 gange synkroniseret peer to peer Ethernet, Ethernet IP og Profinet – alle som standard. Det indbyggede Ethernet inkorporerer nu Modbus TCP/IP server/klient-funktionalitet og giver derfor mulighed for indlejrede websider, der giver brugere adgang til analyse og intelligente tilslutningsmuligheder. Listen over forbedringerne af forbindelsesevnen kompletteres af en feedbackmulighed med dobbelt encoder. AC30 frekvensomformere er velegnede til anvendelser inden for præcisionskontrol på områder såsom kabel og plast op/af spoling, trykning, ekstrudering og testudstyr, og serien byder således på et af de mest fleksible drev med variabel hastighed på markedet i dag.

Parkers ingeniører har også hævet standarden for systempålidelighed ved at introducere et eksklusivt encoder failure override i tilfælde af koderfejl til serien. Hvis en motor encoder fejler, giver drevet mulighed for at lave et forhindringsløst tilbagefald til open loop kontrol, hvilket giver proceslinjen mulighed for at blive ved med at køre, indtil vedligeholdelse kan arrangeres. Forbedret drifts- og diagnostikteknologi gør det nemmere at finde fejl, hvis de opstår i produkt eller proces, og holder dermed driftsstop af maskiner på et minimum.

Parker har øget hukommelseskapaciteten i drevet ved at firdoble programmeringspladsen i CODESYS IEC61131. CODESYS-projektets kildefil kan nu praktisk lagres inde i drevets hukommelse, så det er nemmere at yde service og få hurtig adgang til drevkonfigurationer. AC30-serien drager fordel af et mere komplet programbibliotek med nye funktionsblokke til projektspecifik programmering, hvilket gør det så nemt som muligt at lave nye programmer.
Fleksibilitet, pålidelighed, simplicitet, ydeevne og nem opkobling er kernedesign, der er tydelige i alle AC30-seriens syv størrelser op til 250 kW. Det garanterer højt niveau af kontrol, fra simple open-loop for pumper og -blæsere til closed-loop programmer. Når pålidelig og præcis motorhastighedskontrol med enten AC-induktion- eller permanent magnet-servomotorer (PMAC)er påkrævet, behøver industrien ikke kigge længere end til AC30-serien for at finde en komplet og omkostningseffektiv løsning.

Besøg http://solutions.parker.com/AC30-frekvensomformere for yderligere produktinformation - herunder download af litteratur.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.031