23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom til DIRA Roadshow 2016 og mød robotter!

DIRA (Dansk Robot Netværk) ræser i næste uge landet rundt med deres Roadshow, hvor automatisering og robotteknologi vil være omdrejningspunktet.

Automatisering og brugen af robotter er med til at fastholde og skabe jobs. Virksomheder trækker produktionen hjem fra lavtlønslandene eller undlader helt at outsource for i stedet at automatisere og beholde produktionen i Danmark.

I forbindelse med DIRA Roadshow i uge 47 kan du komme og opleve robotter og ikke mindst menneskerne bag de løsninger, som allerede i dag sikrer produktiviteten hos mange danske virksomheder.

Hvad er DIRA?

DIRA, Dansk Robot Netværk, er et netværk for virksomheder, der anvender eller leverer teknologikomponenter og løsninger baseret på robotteknologi. DIRA mener derfor også, at den positive udvikling er ekstremt vigtigt, og ikke kan ignoreres. Den må i stedet følges til måls.

Hvis du har en proces i tankerne, som du overvejer at automatisere, er på udkig efter inspiration eller blot er nysgerrig, så skal du besøge DIRA Roadshow. Det skal du gøre, da du her kan få sparring fra de personer i Danmark, som har mest erfaring med automatisering og robotter. 

Start og åbent hus hos Teknologisk Institut i Taastrup

Det hele starter den 21. november på teknologisk institut i Taastrup. Her vil det være muligt at komme forbi mellem 10 og 17, hvor dørene vil være åbne for alle interesserede. Du bedes gøre opmærksom på din interesse og tilmelde dig på forhånd.

Læs mere om steder og tidspunkter og tilmeld dig her

 

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915

Kontaktperson

DC
Dorthe Christiansen
Informationschef
+45 45162624 info@gts-net.dk

Send til en kollega

0.047