23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maskiner til døde dyr kræver stål på mål

For at bygge en maskine, der tørrer slagteriaffald, har man brug for rustfrit stål. Masser af det! Og en samarbejdspartner, som kan levere stål på mål og til tiden  

Der foregår mange spændende ting på Lucernevej nr. 65 i Randers, hvor LM Stålindustri A/S, der fremstiller maskiner og procesudstyr, holder til, Nok også mere end de fleste har fantasi til at forestille sig.

Velkommen til Mars – og i tørremaskinen

Virksomheden huser blandt andet et såkaldt ’Mars-kammer’, hvor man kan efterligne forholdene på den røde planet - og som NASA lejer på timebasis fra tid til anden. Og så bliver der også bygget gigantiske tørremaskiner, der kværner rester af døde dyr, til der kun er fedt tilbage, noget der fx kan bruges til fremstilling af bio-diesel.

Leveringssikkerhed er afgørende

Der skal bruges store mængder rustfrit stål til at producere tørremaskinerne, der kan veje tæt på 100 ton. For LM Stålindustri var leveringssikkerhed derfor et afgørende parameter, da de tidligere på året fik en ordre på tre nye tørremaskiner og skulle vælge stålleverandør. Valget faldt på Lemvigh-Müller:

Stålplader på mål sådan – se video her 

– Lemvigh-Müller kan levere det rustfrie stål til tiden og til en pris og kvalitet, som vi er tilfredse med. Med vores stramme deadlines er det afgørende, at vi kan stole på dem, vi arbejder sammen med, og at vi får tingene til den aftalte tid, siger produktionsdirektør og medejer i LM Stålindustri, Thomas Buhl.

Plader på mål giver minimalt spild 

Herudover betyder det også meget, at Lemvigh-Müller kan levere stålet i de rigtige mål, fortæller Thomas Buhl: 

- Lemvigh-Müller kan levere rustfrie plader i nogle bestemte mål, så vores spild ender med at blive minimalt, og vi sparer nogle penge. Samtidig har Lemvigh-Müllers medarbejdere en enorm viden om stål og ved virkelig, hvad de har med at gøre. Det gør os trygge i hverdagen og letter kommunikationen.

Vil du også slippe for spild med plader i specialmål? Læs mere her

 

 

 

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311

Send til en kollega

0.05