23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Strategisk Salgsalliance - Intelligent hospitalslogistik i Tyskland - Intromøde

Danish Health Tech Group afholder d. 23.8 intromøde i Eksportens Hus i Silkeborg om mulighederne for at indgå i den strategiske salgsalliance med fokus på markedsmuligheder indenfor Intelligent hospitals logistik i Tyskland.

Formål
Formålet med programmet er at identificere og samle en alliance af danske virksomheder med knowhow, teknologi og systemløsninger til hospitalssektoren, med henblik på at skabe helhedsløsninger og systemeksport ifm. udbud, projekt eller andre konkrete markedsmuligheder på det tyske marked.

Baggrund
Udfordringer med en aldrende befolkning, begrænsede økonomiske ressourcer og stigende krav til hospitalsvæsenet fra borgerne er ikke et isoleret dansk fænomen. Tyskland oplever samme situation, og sundhedssektoren som er under forandring søger derfor i stigende grad innovative løsninger, der kan forbedre og effektivisere hospitaler og patient-service.

Der ligger et enormt marked for nytænkende virksomheder, der gennem teknologi og systemløsninger kan medvirke til forbedring og effektivisering af hospitaler og patientbehandling.

Under dette program får de danske deltagere grundig introduktion til markedet og direkte adgang til væsentlige myndigheder og samarbejdspartnere på markedet, (herunder en synlig og effektiv markedsføring). Samtidig vil programmet bane vejen for nye eksportalliancer mellem de danske virksomheder, hvorved vejen til målet og øget eksport lettes.

Målgruppe
Erfarne små og mellemstore virksomheder, der har ressourcerne til at indgå i en tæt alliance med eksempelvis større danske virksomheder, og som er orienteret mod det tyske marked.

Læs mere og tilmeld dig intromødet d. 23.8 her. Intromødet finder sted i forbindelse med indvielsen af Eksportforeningens nye domicil "Eksportens Hus".

Programmet arrangeres i et samarbejde mellem Generalkonsulatet i München og Danish Health Tech Group under Eksportforeningen.

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118

Send til en kollega

0.047