23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se video: Brexit påvirker stålpriserne

Hvad kommer der til at ske med priserne, når Storbritannien forlader EU? Se videoen og få en opdatering på stålmarkedet med divisionsdirektør i Lemvigh-Müller, Michael Christensen.

Helt overordnet set går det godt med stålforbruget i Danmark, og ifølge Michael Christensen peger alle indikationer på, at det positive billede vil gentage sig i andet halvår af 2016. Efter den voldsomme stigning på stålpriserne, som markedet oplevede i foråret, er de nu begyndt at flade ud, og skrotpriserne er endda faldet tilbage. Samtidig er der for lidt stål på EU-området, hvilket er en fordel for de europæiske stålværker – hør hvorfor i videoen nedenfor.

Stålpriserne efter Brexit – det rammer også os
I juni måned afgjorde en folkeafstemning, at Storbritannien vil forlade den Europæiske Union. Den beslutning kommer til at ramme stålindustrien i Europa, men den får også en stor betydning for markedet herhjemme – allerede til efteråret. Michael Christensen forklarer nærmere - klik her for at se videoen.

Følg med i prisudviklingen!
Michael Christensen fortæller om pris- og markedsudviklingen cirka en gang i kvartalet. Hvis du vil være sikker på at få besked, når der er nyt fra stålfronten, kan du abonnere på Lemvigh-Müllers Youtubekanal Lemu-TV her.

Læs mere: Stål er blevet dyrere - og prisen fortsætter op

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311

Send til en kollega

0.032