23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fokus på minimering af emballage forbruget

- Vi vil gøre hele Danmarks profil lidt grønnere

Når det handler om miljø og hvordan man kan spare på vores overforbrug af klodens ressourcer, er der mange faktorer der spiller ind. MiljøvenligPakning har valgt at sætte fokus på én af dem, nemlig den emballage vi anvender til indpakning og forsendelse af de pakker vi sender.

Miljøvenlig Pakning samler virksomheder der alle går op i at den emballage de anvender for det første er god til at beskytte varerne under transport og forsendelse, men som samtidig også går op i at emballagen er miljøvenlig.

Fokus på at minimere forbruget af emballage
Formålet med at samle så mange virksomheder som mulig, som alle har den fælles interesse for miljøet er, at budskabet om at vi alle bør gøre hvad vi kan for at skåne miljøet på bedst mulig vis dermed spredes bredere ud. Samtidig har MiljøvenligPakning udarbejdet nogle råd og vejledninger til hvordan virksomheder der sender og pakker varer, blot ved at gøre sig nogle få overvejelser omkring hvilken type emballage der emballeres med, kan skåne miljøet og dermed klodens begrænsede ressourcer.

Alle kan være med
Ønsker du at tilmelde din virksomhed MiljøvenligPakning og dermed være med til at gøre hele Danmarks profil lidt grønne? så klik her for at komme til tilmeldingssiden. Det koster ikke noget at være med.
Du kan også læse mere om MiljøvenligPakning på www.miljoevenlig-pakning.dk


ALBE Emballage A/S som står i spidsen af projektet har i mere end 35 år beskæftiget sig med salg af emballage til et bredt udvalg af virksomheder i Danmark. En del af hverdagen for ALBE Emballage A/S er at rådgive og vejlede kunderne om hvordan de kan sikre varerne på bedst mulig vis under transport og forsendelse og samtidig optimere og minimere brugen af emballage. Ønsker du at vide mere om ALBE Emballage A/S kan du læse mere på www.albeemballage.dk

Albe Emballage A/S
Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16727709

Kontaktperson

Pernille Gregersen
Marketing
+45 44 20 93 06 pg@albeemballage.dk

Send til en kollega

0.047