23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal din virksomhed med på Innotrans 2016?

InnoTrans er verdens største messe inden for tog- og jernbanebranchen. Messen der finder sted d. 20.-23 Sept. i Berlin, havde i 2014 mere end 135.000 besøgende, så gå ikke glip af denne mulighed for din virksomhed.

Innotrans er den mest fagspecifikke og vidtrækkende messe indenfor tog og jernbane og de sidste nye tendenser indenfor bl.a. jernbaneteknologi, infrastruktur, materiel, interiør og offentligt transport præsenteres på messen.

I 2014 udstillede mere end 2.750 virksomheder fra 55 lande på Innotrans. Blandt de 135.000 besøgende på messen var 146 lande repræsenteret og man forventer et tilsvarende besøgstal for Innotrans 2016. Innotrans giver således din virksomhed en enestående mulighed for at nå ud til en meget bred international gruppe af beslutningstagere, rådgivere, teknikere, specialister m.fl. inden for branchen.

Tidsbesparende og effektivt

Ved deltagelse på den danske fællesstand får du en nøglefærdig standplads. Sammen med vores standbygger tager Danish Export Association hånd om det praktiske i forhold til messearrangøren og omkring standopbygning, nedtagning mv. Under messen vil vi ligeledes stå til rådighed for jer og sørge for at servicere jer bedst muligt. Det gør, at du kan spare værdifuld tid. Du kan derfor fokusere på at komme i dialog med de rette beslutningstagere og netværke med andre inden for branchen.

Ved at deltage på en Fællesstand med Danish Export Association sikrer du ligeledes øget synlighed for din virksomhed.

For info. om standpladsering, pakkepris mv. henvises til vedhæftede invitationen til Innotrans


Vil du gerne høre mere om dine muligheder kontakt:

Martin Winkel
Head of Group
Tel: +45 60 20 85 57
martin.winkel@dk-export.dk









Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118

Send til en kollega

0.032