23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kit servomotorer sikrer bedre design og ydeevne.

Parker Hannifin, verdens førende udbyder inden for ’motion & control’ teknologier, har gennem mange år opbygget et stort førstehåndskendskab til, hvordan man på let vis integrerer kit servomotorer i maskiner

- især i samarbejde med innovative fabrikanter af maskinudstyr.

Nu vil Parker gerne dele denne erfaring med maskinbygningsindustrien, især med dem, der ønsker uovertruffen præcision, pålidelighed og robusthed i forhold til traditionelle maskinbygningsteknikker.

Hvad angår valg af rette servomotorer, har Parker gjort det let at levere kit servomotorer med høj ydeevne, der let kan integreres direkte ind i vor tids avancerede maskiner. Denne tilgang giver en lang række fordele for kunden, herunder forbedring af afkastet, øget designfleksibilitet, energibesparelser for slutbrugeren, kompakte mål samt overordnede forbedringer af maskinens ydeevne.
Designingeniører har typisk brugt standard servomotor-løsninger, som oftest skulle tilpasses maskinens mekaniske konfiguration ved hjælp af beslag osv.

Traditionelt starter maskinbygning med den funktionelle definition af systemet, som afdelingen for mekanisk design specificerer. Dernæst følger søgningen efter en standard motorisering, som oftest må ændres i forhold til det mekaniske system ved hjælp af forskellige sammenkoblinger, gearkasser, flanger osv. Parkers ingeniører vil gerne involveres så tidligt som muligt i maskindesignfasen. Gennem et tæt samarbejde kan hovedelementerne, statoren og rotoren vælges, så de nemt integreres med henblik på at mindske kompleksiteten allerede fra begyndelsen.

Anvendelse af kit servomotorer giver mange fordele sammenlignet med traditionelle teknologier:
• Maksimal effektivitet, væsentlig nedgang i antallet af sammenkoblinger og mekaniske komponenter (remskiver, remme, gearkasser osv.), der normalt skal bruges til motortilpasningen.
• Mindre belastning og totalvægt
• En unik løsning takket være den mekaniske og elektriske tilpasning til de tilsvarende driftskrav
• Mindre vedligeholdelse på grund af den mekaniske forenkling af maskinen
• Støjsvag drift, især hvis der anvendes vandkølede løsninger.

Der findes et stort udvalg af produkter, der opfylder designkravene for mange forskellige mekaniske systemer. NK-serien findes f.eks. med et momentområde på op til 42 Nm, mens den vandkølede NKW-serie dækker et område på op til 72Nm (til hastigheder på op til 15.000 o/min.) til mere krævende drift. Derudover findes også Parkers K-serie til lavstrømsdrift.

Parkers uovertrufne erfaring og kendskab til designet, produktionen og integrationen af frameless servomotorer betyder, at Parker også kan tilbyde andre højhastighedsløsninger via deres HKW- og SKW-serie samt TKW-serie med store drejningsmomenter. Desuden tilbyder Parker kundetilpassede løsninger efter anmodning.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.047