23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Touch Panel Computer med integreret CoDeSys og iDoor moduler til fleksible udvidelse

Advantech’s nye 12 TPC-1282T touch-panel computer er udstyret med en 5. generation Intel Core i3 Processor.

Intel’s 5. generation Core i3-processorere yder 15% mere end 4. generation processorer og er 30% hurtigere til at opdatere grafiske images. Samtidigt opretholdes et lavt strømforbrug kombineret med en forbedret driftssikkerhed.

Advantech iDoor teknologi er en ny modulopbygget måde at tilføje lige netop den funktionalitet der er brug for. Dette giver stor fleksibilitet og der er mange muligheder at vælge imellem, såsom isolerede DI/O porte, Power over Ethernet, Profibus og CANopen-moduler.

Efter at have indgået et samarbejde med verdens førende Softlogic softwareudvikler, er TPC-1282T en af de første touch-panel computere med integreret CoDeSys. På deres hjemmeside er CoDeSys beskrevet som “… a software platform especially designed to fulfill the many different requirements of modern industrial automation projects. The IEC 61131-3 programming tool CODESYS Development System is the heart of CODESYS. It offers integrated, user-friendly solutions to supportt he user in developing his task”
Samarbejdet med CoDeSys betyder at Advantech er begyndt at installere denne software platform direkte på deres hardware. Tidligere var det nødvendigt at skrive forskellig SW kode for hver eneste enhed. Med CoDeSys er der kun behov for at skrive en kode for alt udstyr og herefter distribueres det over Ethernet.

Læs mere på www.metric.dk eller kontakt :
Heidi på e-mail heha@metric.dk
Cornelis på e-mail ck@metric.dk
Telefon 70 300 310

Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591

Send til en kollega

0.093