23948sdkhjf
Del siden
Annonce

4G LTE Industrial Computers - bygget til ekstreme miljøer (V2403)

Moxa lancerer en ny og meget robust industri PC med full range trådløs support, alsidig funktionalitet og Add-on Software som er med til at fjerne skjulte omkostninger.

Selvom udstyr i industrielle anlæg kan være hardwired for kommunikation, er et betydeligt antal industrielle enheder og udstyr installeret på fjerntliggende steder, hvor kablede netværk ikke er en realistisk mulighed. Nødvendigheden af trådløs kommunikation 3G, 4G LTE, eller Wi-Fi-forbindelse er en stigende tendens.

Forholdene i omgivelserne har en betydelig indvirkning på den trådløse performance. Da LTE moduler genererer mere varme end andre trådløse teknologier, kræver det et chassis design, hvor meget af denne varme føres væk. Gennem det professionelle termiske design af Moxa’s nye LTE V2403 serie trådløse computere, sikres en pålidelig drift i temperaturer fra -40 til 70 °C.
V2403 er udstyret med en Intel 3. generation Core i ™ processor serie, hvilket giver en høj ydeevne til lokal dataanalyse og processer. Med et SD-slot og mSATA konnektor, er der ingen bekymring for begrænsninger i ens software design.

Med alsidige I / O-interfaces, er Moxa V2403 serien kompatibel med en lang række udstyr – inklusive legacy enheder – hvilket er med til at reducere installationsomkostningerne.
Computeren har 4 indbyggede serielle porte, to Ethernet LAN-porte og fire DI/DO porte. Der understøttes en bred vifte af trådløse protokoller, inklusive Wi-Fi, 4G LTE, 3G, GPS og Bluetooth-moduler, der passer ind i computerens tre mini-PCIe-stik.

V2403 Højdepunkter:

Full Range Wireless Support
• 3 mini-PCIe ekspansion slots til trådløs redundans med forskellige trådløse protokoller, inklusive Wi-Fi, 4G LTE, 3G, GPS og Bluetooth.

Robust design til hårde miljøer
• driftstemperatur fra -40 til 70 °C med Wi-Fi og 4G LTE modul installeret

Alsidig funktionalitet
• 4 serielle porte, 2 Ethernet LAN-porte, fire DI/DO porte, DVI-I og HDMI-port

Add-on Software fjerner skjulte omkostninger
• For ubemandede systemer, understøtter Moxa Smart RecoveryTM automatisk OS recovery, og hermed reduceres både tidsforbrug og omkostninger
• Proaktiv overvågning giver real-time information om status på din hardware, så problemer som f.eks. længerevarende computer downtime undgås.

Læs mere på www.metric.dk eller kontakt :
Heidi på e-mail heha@metric.dk
Cornelis på e-mail ck@metric.dk
Telefon 70 300 310

Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591

Send til en kollega

0.08