23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UNO BOKS-PC – et hav af I/O muligheder

Advantech’s UNO familie består af et robust udvalg af BOKS-PC’ere kombineret med en bred vifte af udvidelsesmuligheder via PCI, PCIe, mini PCIe og PC104.

Dette giver stor fleksibilitet til at konfigurere med egne I/O og/eller Advantech’s store I/O program. Advantech tilbyder f.eks.: fieldbus, digitale og analoge I/O, smart sensor, kommunikation og hukommelse.


Én af de nyeste varianter er UNO-1252G.

Denne BOKS-PC er designet til at fungere som en gateway til industrielle applikationer. UNO-1252G er kun 10 cm høj, og monteres via DIN-skinne.

UNO-1252G er udsyret med Intel Quark processor, som kun bruger 10 watt og er kraftigt nok til at udføre datatransmission og sensing i IoT gateway applikationer.
Gateway-computere er nyttige, fordi de hjælper til at forbinde eksisterende enheder til IoT, uden at skulle udskifte hele infrastrukturen. Den lille, økonomiske UNO-1252G er ideel til dette formål, da det har en række integrerede I/O-porte og muligheden til at ekspandere yderligere ved hjælp af en bred vifte af mini PCIe moduler (Advantech iDOOR koncept).

UNO-1252G inkluderer isolerede COM - og digitale I/O-porte, og understøtter et bredt spændingsområde 10 ~ 36VDC og kan derfor anvendes i de fleste kabinetter. Advantech’s iDoor teknologi er en ny modulopbygget måde at tilføje alsidig funktionalitet. iDoor modulerne kan bruges til at tilføje Wi-Fi, 3G og GPS hvilket gør UNO-1252G ideel til brug på remote steder.

UNO-1252G indeholder også et 1GB SD Card til at anvende en Yocto Project Linux-distribution. Yocto Project er et open source Linux-distribution, der giver brugerne mulighed til at udvikle deres egen applikation ved hjælp af en SDK. UNO-1252G understøtter også Advantech applikationer såsom SUSIAccess til fjernstyring og overvågning.

UNO-1252G inkluderer to 10/100 LAN-porte, en mPCIe kort slot, fem LED-indikatorer for Power, Batteri, SD-kort, COM-porte og tre programmerbare indikatorer.

For mere information, venligst kontakt :
> heha@metric.dk
> 70 300 310

Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591

Send til en kollega

0.033