23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stor interesse om Waste-To-Energy på IFAT giver ekstra pladser.

På grund af den store interesse for deltagelse verdens største miljømesse - IFAT i maj/Juni, har Eksportforeningen har fået mulighed for ekstra plads i den populære Waste-to-Energy hal - men du skal være hurtig!

Arbejder din virksomhed med teknologi, der forvandler affald til energi? Ønsker i at styrke Jeres muligheder for eksport? - Så tag med på verdens største miljømesse! Eksportforeningen har fået ekstra plads på den danske fællesstand i Waste-to-Energy hallen, hvor der ellers var udsolgt - Der er plads til nogle få hurtige!

IFAT 2016 er verdens største miljømesse med mere end 135.000 besøgende fra hele verden. Eksportforeningens netværk Danish Water Technology Group, arrangerer fire danske fællesstande i hhv. Vand-, Rør-, Bioenergi- og Waste-to-Energy-hallerne.

Der har været rift om pladserne i år, hvor der hurtigt var udsolgt på tre af de fire fællesstande. Den store interesse for at deltage har givet en mulighed for Eksportforeningen for at få flere kvadratmeter, hvorfor der nu er plads til 1-2 virksomheder mere. Der er ligeledes plads til en enkelt virksomhed indenfor Bioenergi.

Vil du være med til at vise dansk miljø- og energiteknologi frem på den store scene? Så er IFAT det ideelle valg. Du får med Eksportforeningen mulighed for en super god placering, optimal eksponering, høj service og et stærkt netværk når du udstiller på de danske fællesstande.

Der er lige nu 2 (nye) pladser i hal B2 - Waste-to-Energy og 1 plads i Bioenergi.
Er du interesseret i en af pladserne? Så kontakt Eksportforeningen hurtigst muligt og hør om mulighederne.

Eksportforeningen
Danish Water Technology Group
Morten Lund Lauridsen

Tlf.: 60 20 85 56
morten.lauridsen@dk-export.dk

Læs mere om fremstødet og gå til direkte tilmelding på www.dk-water.dk

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118

Send til en kollega

0.094