23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NORD frekvensomformer er 4.0 READY

Intelligent drev teknologi til automatiseret produktion i IT tidsalderen.

Maskin og fabriksdesign, der lever op til det tyske "Industrie 4,0" og det tilsvarende engelske begreb "Industrial Internet of Things", kræver intelligent teknologi med høj fleksibilitet og funktionalitet.

Drevene skal problemfrit kunne integreres i kommunikationsnetværk, for at sikre en effektiv databehandling, og støtte modulære decentrale styringer. Informationer fra diverse analoge og digitale sensorer skal kunne bearbejdes, og levere færdigbehandlet data af høj kvalitet.

Under lanceringen af begrebet "NORD 4,0 READY", fortæller den tyske producent NORD DRIVESYSTEMS om muligheden for skalerbare drevsystemer og software til at afdække hele spektret af opgaver, fra simple aktuatorer til komplekse netværkssystemer.

Vedligeholdelsesvenlige, decentrale frekvensomformere med effekter op til 22 kW der kan køre med synkron- og asynkron-motorer, dækker den største procentdel af de industrielle applikationer.
Med en kraftfuld processor samt en integreret PLC, kan frekvensomformerne håndtere komplekse processer, selvstændigt reagere på ændringer og endda løse funktionsfejl. Omformerens PLC bearbejder data fra tilsluttede sensorer og aktuatorer og sender data, til kontrolrummet og eller andre netværksknudepunkter.

Drevenhederne kan grupperes og for eksempel synkronisere hastighed eller positioner. Som en af de førende udbydere af komplette drevsystemer, producerer NORD frekvensomformere, motorer og gear.

NORD DRIVESYSTEMS levere globalt komplette drevsystemer bestående af frekvensomformere, motorer og gear, der er parameteret og klar til brug med standardiserede færdigmonterede stik til (f.eks. 1 x forsyning, 1 x data) for tidsbesparende idriftsættelse.

NORD Gear Danmark A/S
Kliplev Erhvervspark 28
6200 Aabenraa
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12616600

Kontaktperson

PK
Paul Klöcker
Product Manager - Electronics
+45 73687814 paul.kloecker@nord.com

Send til en kollega

0.032