23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Revolutionerende nobrox® termoplast materiale for pakninger og tekniske komponenter

Parker-Prædifa har udviklet verdensnyheden nobrox®, som er et nyt alsidigt termoplast materiale.

nobrox® åbner op for helt nye muligheder i pakningsteknologien, samtidig med at materialet er velegnet til tekniske komponenter i diverse industri- og forbrugsvarer.

Termoplast materialet udviser fremragende slidstyrke, kemisk resistens og modstandskraft, pålidelighed, forenklet montering og økonomi.

Anvendelig til en bred vifte af applikationer
nobrox® termoplast materiale er velegnet til pakning, guiding og anti-ekstruderingselementer i hydraulik såvel som mange andre applikationer indenfor pakningsteknologi. Endvidere kan det anvendes til tekniske komponenter uden en pakningsfunktion i en bred vifte af industrielle udstyr og forbrugsgoder – lige fra automobilteknik til fødevare- og farmaceutisk produktion.

Fordele ved nobrox®
Takket være den unikke kombination af materialets egenskaber er der vidtgående designfrihed – herunder fremragende slidstyrke, modstandsdygtighed over for medier, permeationsegenskaber, plus enestående elasticitet, robust installation, systemintegration af flere funktionaliteter (f.eks. pakning, guiding, housing element). Det økonomiske nobrox® termoplast materiale er et attraktivt alternativ til PA, POM, PE osv., afhængig af applikationen.

De vigtigste karakteristika sammenlignet med andre materialer
For tekniske komponenter ville en sammenligning med polyamider synes naturlig, omend med to væsentlige forskelle. Vandabsorberingen ved nobrox® er betydelig lavere og dets maksimale elongering er betydelig højere. Derfor har nobrox® komponenter en større dimensional stabilitet, da der ikke er nogen variationer i fugtabsorbering, som kan resultere i afvigelser. Desuden er de mere modstandsdygtige over for tunge eller pludselige belastninger. Sammenlignet med PEEK-plastik, som også er meget modstandsdygtigt, er nobrox® helt klart mere elastisk. nobrox®, som ikke er så dyrt som PEEK, kan betegnes som “PEEK-light”. Således giver nobrox® de samme enestående fordele som PEEK, et materiale, som er kendt for både høj ydeevne og relativ høj pris.

Applikationsspecifik modificering og økonomi
Compounds af det nye nobrox® termoplast materiale kan tilpasses nøjagtigt til de relevante kundekrav såsom friktion, tryk, temperaturforhold samt modstandsdygtighed over for medier. Pakninger og tekniske komponenter produceres derefter i en meget omkostningseffektiv fremstillingsproces, som også afspejles i en favorabel cost-benefit ratio for kunden. Yderligere omkostningsfordele for brugeren skyldes en længere produktlevetid, samt robust og forenklet montering af pakninger og tekniske komponenter lavet af nobrox®.

Besøg nobrox.com, hvor du kan læse meget mere om materialet, downloade katalog og se video.

Kontakt Product Sales Manager Christian Winther per e-mail, hvis du vil høre mere om nobrox®.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.046