23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vælg rør med lavfriktion - så bruger du indersiden

Med lavfriktionsrør er det hurtigt og nemt at trække kabler i rør. Indvendigt er rørene belagt med Topspeed, et særligt materiale der nedsætter trækmodstanden i rørene betragteligt

Der er sket en mindre revolution inden for kabelrør. De klassiske installationsrør er blevet overhalet indenom og har fået baghjul af de såkaldte lavfriktionsrør. Med rørene kan installatører undgå besvær, frigøre arbejdstid og opnå lavere totalomkostninger. Indvendig er lavfriktionsrørene nemlig belagt med et særligt materiale, der ganske passende kaldes Topspeed.

Minimal modstand – maksimal hurtighed
Topspeed reducerer trækmodstanden med helt op til 70 procent og overflødiggør helt brugen af smøremiddel. Det fortæller Claus Lund, der er kategorichef i Lemvigh-Müller, og siger:

”Med lavfriktionsrørene er det nemt og hurtigt at trække kabler i rør, også når man som installatør skal lave længere kabeltræk eller udvide installationen. Ud over at rørene er belagt med Topspeed, er der også udviklet en lavfriktions-søgefjeder, der er med til at give maksimal hurtighed i installationsarbejdet”

Se Topspeed og lavfriktions-søgefjederen in action - klik på videoen til højre

Lavfriktion både i plast og halogenfri
Lemvigh-Müller kan som den eneste grossist herhjemme tilbyde et komplet sortiment af lavfriktionsrør. Rørene findes både som plast og halogenfri i størrelser fra 16-110 mm og kan bestilles i Lemvigh-Müllers webshop på www.lemu.dk eller på tlf. 36 95 55 55 (1).

Fakta om lavfriktionsrør:
· Reduceret trækmodstand – helt op til 70 pct.
· Mulighed for længere kabeltræk
· Hurtigere installation
· Intet behov for smøremiddel
· Hurtigere bearbejdning ved udvidelser
· Lavere totalomkostninger

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311

Send til en kollega

0.031