23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HMI med rustfrit front hos Metric Industrial

De populære HMI-systemer fra S&T Embedded – FLATMAN - kommer nu også med rustfrit stål front som option. 10.4” og 15.0” leveres allerede i volumen.

FLATMAN produkterne er tilgængelige som panel-pc eller industrielle display paneler. De er udstyret med state-of-art touch-teknologi, og opfylder tæthedskravene op til IP67. De er således særdeles velegnede til anvendelse i industrielle miljøer. De blæserløse designs garanterer pålidelig drift på en 24/7 basis.

FLATMAN findes i størrelser fra 10.4” til 21,5”.

For at tilpasse pris/performance til den givne applikation kan FLATMAN Panel PC udstyres med enten Intel® BayTrail Celeron Quad Core J1900 eller Intel® Haswell ULT i5-4300U.

FLATMAN tilbydes som enten open frame løsning eller med fuld indkapsling. Touch optionerne er PCAB (multi-touch) og resistiv touch.

S&T har ved siden af et bredt udvalg af standardprodukter stor erfaring med kundetilpassede og komplette kundespecificerede løsninger.

Kunderne værdsætter S&T’s erfarne udviklingsteam, muligheden for in-house producerede prototyper, in-house volumen produktion, den lange levetid på produkterne, erfaring med nødvendige godkendelser (f.eks. medico) samt det høje service og kvalitetsniveau.

S&T har et strategisk samarbejde med COPA-DATA, hvilket betyder, at Zenon’s visualisering software gerne pre-installeres. COPA-DATA tilbyder industriorienterede løsninger som er tilpasset de specifikke krav der findes i det pågældende segment.

For mere information, venligst kontakt :
> heha@metric.dk
> 70 300 310


Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591

Send til en kollega

0.031