23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Wieland Electric sikkerhedskomponenter i PCSCHEMATIC databasen.

Wieland Electric har tilføjet sikkerhedskomponenter til PCSCHEMATIC databasen.

Vi har fået ønsker fra jer kunder, om at tilføje vores sortiment af sikkerheds komponenter til PCSCHEMATIC databasen. Vi har derfor nu også dette sortiment med, f.eks.:
samos® PRO COMPACT, den nye generation af sikkerheds PLC’er.
Det nye samos® PRO COMPACT basismodul har op til 20 sikre indgange og 8 sikre udgange og med en bredde på bare 45mm for basis modulet. USB, Ethernet og Industriel Ethernet kommunikation er som standard integreret i basis modulet.
Programmeringen foretages med det fleksible og gratis software program samos® PLAN 5+ der også har integreret simulations mode og logik analyse.
Stilstands monitor SVM 4001K overvåger 1 og 3-faset motorer uden brug af eksterne sensorer. Det betyder at den også er egnet ved renovering eller opgradering af maskiner m.m. Såfremt motoren roterer, vil modulet give signal og det er ikke muligt at komme ind til den farlige maskindel.
SensorPRO Lysgitre, lysbomme, nødstop og dørswitche er også inkluderet med alt relevant tilbehør således at det nu er muligt at udføre en komplet tegning med stykliste m.m. parat til bestilling.

Du kan hente databasen her: download database

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på: sales@wieland-electric.dk eller på telefon: 70 26 66 35.

Wieland Electric A/S
Truckvej 5
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047