23948sdkhjf
Del siden
Annonce

e!COCKPIT: Ny softwarepakke til WAGO's automationsverden

En hurtigere vej til projektudvikling: PFC100- og PFC200-controllere med e!Cockpit baseret på CODESYS 3.

Udviklingssoftwaren e!Cockpit er udviklet med fokus på brugeren. Derfor arbejder WAGO med velkendte standarder for moderne anvendelse og betjening af automationssystemer samt for programmering i henhold til IEC 61131 (baseret på CODESYS 3).

Software spiller en stadigt større rolle i designet af maskiner og anlæg i dag. Derfor har WAGO skabt sin egen udviklingssoftware, der understøtter hele processen inden for automatisering lige fra softwaredesign til maskinhåndtering. På baggrund af den etablerede industristandard CODESYS 3, som udgør platformen for e!COCKPIT, nyder brugere godt af fordelene ved den nye software, da basisprogrammeringen er den velkendte fra CODESYS – version 2.3. Betjeningen af softwaren er desuden innovativ. Inden for automationsverdenen anvendes kendte interaktionsmekanismer dermed på en ny måde. For eksempel sørger en kontekst-sensitiv menustyring for, at kun de funktioner, der er relevante for en aktuel arbejdsgang, bliver vist. Det sikrer hurtig indlæring og større produktivitet både for softwareudvikleren og elektrikeren. Med e!COCKPIT bliver automatisering i forbindelse med industrielle projekter inden for energiforsyning og skibsbygning samt på on- og offshoreområdet både hurtigere og billigere at realisere og drive.

Som led i markedsføringen har brugere mulighed for at anvende e!COCKPIT sammen med de avancerede PFC100- og PFC200-controllere fra WAGO-I/O-SYSTEM 750. På hardwaresiden er det både nemt og effektivt at håndtere selv komplekse topologier fra I/O-modul op til overordnede netværk. e!COCKPIT indeholder funktioner, der spænder fra projektering, konfiguration, parameterisering og programmering af applikationer i henhold til IEC 61131 til moderne visualisering og målrettet idriftsættelse. Gennemgående datahåndtering og standardiserede visninger letter håndteringen af projekter med selv stor kompleksitet, og fejl er lettere at identificere. e!COCKPIT giver dermed den store fordel, at brugere kan vise deres netværkstopologier grafisk og konfigurere dem direkte ud fra denne oversigt.

Med CODESYS satser WAGO på en industristandard, der giver mulighed for programmering i seks forskellige programmeringssprog (IL, LAD, FBD, ST, SFC, CFC), som løbende bliver videreudviklet og sikrer brugere en stor investeringssikkerhed på grund af muligheden for genanvendelse af softwaren. Samtidig investerer WAGO i overføring af IEC-biblioteker og add-ons til understøttelse af branchespecifikke løsninger, der kendes fra hidtidige softwarepakker, og som er populære.

PFC100 og PFC200-controllerne er kendetegnet ved deres hastighed og alsidighed, hvor man simultant kan anvende flere kommunikationsinterfaces, såsom RS-232/RS-485, ETHERNET, CANopen, PROFIBUS DP og MODBUS. Styringssystemet er baseret på den åbne, fremtidssikrede Linux®-platform. Takket være en konstruktion uden blæser og batteri er controllerne vedligeholdelsesfri og robuste, og det gør dem velegnede til selv de mest krævende industrielle applikationer.

e!COCKPIT kan downloades nu fra www.wago.com/ecockpit. Efter installation kan softwaren anvendes gratis i en periode på 30 arbejdsdage.

Kontakt WAGO Denmark A/S for yderligere information: tlf.: 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, web: www.wago.dk

WAGO Denmark A/S
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36442522

Send til en kollega

0.063