23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nem og sikker aftapning af spændingen

Fastgørelse uden brug af værktøj: De nye "spændingstyve" med skæreklemmeteknik registrerer spændingen på en isoleret leder og fastgøres blot med ét vrid.

Den konstante og omfattende dataregistrering er en væsentlig forudsætning for en bæredygtig energistyring. Foruden detaljerede angivelser om strømforbruget gives der især også vigtige informationer om spændingen. Med de nye "spændingstyve" kan spændingen nu aftappes nemt og sikkert. Årsag: "Spændingstyvene" i serie 855 er udstyret med skæreklemmeteknik, således at et isoleret rundkabel kan få kontakt uden brug af værktøj og med et enkelt vrid. Da det ikke er nødvendigt at adskille kablet, er "tyvene" især velegnede til eftermontering i eksisterende anlæg.

De nye spændingsaftapningsenheder kan anvendes til ledertværsnit fra 2,5 til 6 mm² samt fra 10 til 16 mm². "Spændingstyven" er desuden forsynet med en integreret 2A-sikring, og dermed opfyldes kravet om beskyttelse mod kortslutning og overbelastning som standard i henhold til DIN VDE 0100. "Spændingstyvene" i serie 855 er velegnede som tilslutning til 3-fasede effektmålemoduler fra WAGO-I/O-SYSTEM 750. Her bliver måledata registreret, bearbejdet og overført. I forbindelse med Rogowski-spolerne samt plug in- og split core-strømtransformerne kan strømme og spændinger registreres pålideligt. WAGO tilbyder dermed et omfattende program til energidataregistrering.

Kontakt WAGO Denmark A/S for yderligere information: tlf.: 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, web: www.wago.dk

WAGO Denmark A/S
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36442522

Send til en kollega

0.096