23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eaton på Danish Martime Fair

Dedikeret marine godkendt elektrisk udstyr på Eaton stand E43b

Danish Maritime Fair fortæller Eaton om marine løsninger der kan fremtidssikre driften og hjælpe med at opfylde krav til sikkerhed, fleksibilitet, bæredygtighed og samtidig optimere investeringen. Messen finder sted i Lokomotivhallerne i København fra 6. – 8. oktober og besøgende på Eatons stand E43b vil kunne lære mere om hvilken værdi et partnerskab med Eaton kan give dem: en simplere værdikæde, forbedret driftseffektivitet og reduceret nedetid.

”Marine operatører er i stigende grad afhængige af automatisering af driftsopgaver for at opretholde sikkerheden og effektiviteten ombord og på land, "siger Tom Bøjland, Sales Manager hos Eaton i Danmark. "Den stigende efterspørgsel efter beredskab 24/7, kombineret med krav til vedligeholdelses- og serviceaftaler, gør valget af den rigtige Power Management løsning kritisk både for driftssikkerhed og produktivitet. Gennem sin portefølje af dedikerede marine løsninger kan Eaton hjælpe operatører med at fremtidssikre deres operationer og sikre, at de opfylder deres forpligtelser.

På messen kan de besøgende lære mere om Eatons strømdistribution, automation, lys, UPS-anlæg samt udstyr til risikable miljøer.

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

0.048