Markedsbesøg: HoReCa sektoren, Finland 2015
Den 1. og 2. september afholder den danske ambassade i Helsinki markedsbesøg i Finland for virksomheder med fokus på HoReCa sektoren i Finland.
Udbytte:
• Matchmaking med potentielle partnere, kunder og indkøbere
• Besøg på HoReCa messe
• Store check hos forhandlere og kæder
• Kendskab til lokale regler og forretningskultur
• Indblik i den finske kultur og markedsforhold
HORECA SEKTOREN, FINLAND
Med et målrettet fokus på salg fra start, vil vi informere dig om sektoren og
introducere dig for mulige samarbejdspartnere. Finnerne efterspørger danske fødevarer, som de betragter som god kvalitet. 7% af Finlands importerede fødevarer kommer fra Danmark.
De største varegrupper i HoReCa sektoren er fresh food og industrial food.
I gennemsnit benytter hver anden person sig af services fra HoReCa sektoren hver dag.
I 2013 var der 22.077 restauranter, cafeer og andre professionelle køkkener inden for HoReCa sektoren i Finland. Krydstogtindustrien til Finland er voksende, og de største operatører på markedet, Viking Line og Tallink, har ruter til Rusland, Baltikum og Skandinavien. Taxfree-markedet på ruterne i Østersøen er markant.
Læs hele programmet her
TILMELDING OG SPØRGSMÅL
Tilmelding og spørgsmål kan rettes til
eksportrådgiver Jonas Rosenberg:
Mobil: +358 50 401 5887
E-mail: jonros@um.dk