23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dræber vi danskere de gode idéer?

Er vi danskere for provinsielle i vores tankegang? Og tør vi ikke at satse nok? Det debatterer vi på lørdag på Folkemødet med CEPOS, Google, Innovationsfonden og DARE2mansion.

I Danmark er vi gode til at komme på nye løsninger og idéer – bare tænk på højtaleren, insulinen og legoklodserne. Men er vi også gode nok til at gøre noget ud af idéerne? Hvis vi danskere er for forsigtige og ikke satser nok, kan det skade den danske konkurrenceevne og i sidste ende koste danske arbejdspladser. Vores evne til at lave gode idéer og løsninger om til virkelighed er derfor afgørende for Danmarks fremtid. Men hvad skyldes denne forsigtighed? Er vi for provinsielle i vores tankegang? Og hvad kan vi gøre for, at flere virksomheder tør tage springet?

Det debatterer Peter Høngaard Andersen (Inovationsfonden), Martin Ruby (Google Danmark), Martin Ågerup (CEPOS) og Laila Pawlak (DARE2mansion) lørdag kl. 13 på plads A29 i "Grib mulighederne" teltet.

Læs mere

Grib mulighederne på Folkemødet

GTS-institutterne og Innovationsnetværk Danmark deltager sammen på Folkemødet på Bornholm i teltet ”Grib Mulighederne! Viden skaber vækst”. Her kan du under hele Folkemødet opleve, høre og debattere, hvordan GTS-institutterne, Innovationsnetværkene og Danmark griber mulighederne.

Du kan bl.a. opleve droner, blive analyseret af 3D kamerateknologi, komme og høre debatter med bl.a. Flemming Besenbacher fra Carlsbergfondet, Jens Hjul-Nielsen fra BOFA og Charlotte Rønhof fra Dansk Industri; møde Danmarks førende crowdsourcer Ole Witthøft, komme til lyd-lounge og opleve tre hold trylle skrald.

Læs mere

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915

Send til en kollega

0.047