23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Parkers næste generation af ultra-kompakte PSD servodrev

Parker, den globale leder indenfor ”motion & control” teknologier, har lanceret PSD standalone og multi-akse servodrev. PSD, som er Parkers næste generation af servodrev, henvender sig til stort set alle servo brugere og maskinbyggere.

Parker PSD er udviklet specifikt som en servodrev ”familie”, der er kompatibel world wide. PSD servodrev er de mest kompakte multi-akse servodrev på markedet i dag. PSD drevene er Parkers nye systemløsning i sammenhæng med PAC kontrolplatform, der kommunikerer via Ethernet realtime high speed fieldbus.

Desuden giver det nye single cable DSL feedback-system maskinbyggere færre kabler og installationsomkostninger. Feedback encoder mellem drev og motor er fuldt integreret i motorens strømkabel, hvorfor et særskilt tilbagemeldingskabel ikke længere er nødvendigt.

Den nye servodrev serie, som fås med forskellige formfaktorer, består på nuværende tidspunkt af: PSD-S, en standalone version med indbygget strømforsyning; og PSD-M, et multi-akse system, hvor hvert power modul kan forsyne op til tre servomotorer.

Sidstnævnte basiskonfiguration består af en fælles DC bus forsyning og flere PSD-M moduler tilsluttet via DC strømskinner. PSD-M-modulerne fås som en-, to- eller tre-akse versioner kombineret i et enkelt kabinet, hvilket gør systemet ekstremt kompakt og fleksibelt. PSD-M er særligt velegnet til centraliserede automatiseringssystemer, som findes i mange pakkemaskiner, hvor et stort antal drev ofte er påkrævet. Dette giver både OEM'er og slutbrugere mulighed for at reducere konstruktion, konfiguration og driftsomkostninger, samtidig med at produktiviteten og rentabiliteten øges.

Parker PSD servodrev fås med effekttrin i et område/interval fra 2A til 30A og tilbyder fire digitale indgange og to digitale udgange pr akse med forbindelse, som er gjort mulig via hurtig og enkel direkte plug-in teknologi. Der er et flytbart SD-kort, og på multi-akserne en fælles DC-bus tilslutning for energiudveksling mellem drev. Desuden tilbyder drevene gode muligheder for kundetilpassede løsninger, mens en funktionel sikkerhedsløsning (STO) hjælper med at opfylde maskindirektiver.

Klik her for yderligere information om Parkers PSD servodrev.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.063