23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Terrassevarmere

SOLAMAGIC® terrassevarmere gør den gode tid ude endnu bedre.

Du fornemmer det med det samme, varmelamper fra SOLAMAGIC er i en klasse for sig. Det elegante design, den gennemføret finish og den høje kvalitet i alle komponenter sikrer, at vore produkter matcher dine forventninger.

Solamagic er tysk kvalitet og omhyggelighed i alle detaljer – og det kan mærkes. Derfor er der naturligvis 5 års garanti på SOLAMAGIC produkter. Når det er sagt er holdbarhed og høj yde evne ikke det eneste, der er værd at hæfte sig ved.

Solamagic varmelamper er udviklet og skabt til boligejer, der stiller krav til både æstetik og funktionalitet. En varmelampe med en imponerende effekt, som samtidigt er billig i drift.

Effektiv high-performance varmelampe med ekstra stor varmeeffekt. Opvarmer helt op til 17m2 med behagelige varmestråler. Kan monteres fast på fx en væg, og ønsker man mere mobilitet, kan lampen monteres på et flytbart stativ eller en parasolmast ved hjælp af praktiske beslag.

Produktlinjen Solamagic BASIC+ er ikke omfattet af 5 års garanti.

Tilbud
Lige nu sparer du hele 20 % ved køb af Solamagic BASIC+ og ECO+ PRO modellerne f.eks. får du lige nu Solamagic 2000 ECO+ PRO for kun 2.496,-
Se flere modeller og tilbud i webshoppen

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802

Kontaktperson

TS
Torben Steffensen
Direktør
+45 75641899 tds@vs-automatic.dk

Send til en kollega

0.047