23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Integration af PTC-termistorer og modstandsfølere

Nyt 8-kanals PTC digitalt indgangsmodul samt 4- og 8-kanals RTD analoge indgangsmoduler udvider funktionaliteten af WAGO-I/O-SYSTEM 750.

8-kanals PTC digitalt indgangsmodul
Forbindes til PTC-termistorer

Det nye PTC digitale indgangsmodul (750-1425) rummer otte kanaler, der kan forbindes til PTC-termistorer i henhold til DIN 44081 og DIN 44082 til termisk monitorering (beskyttelse mod overbelastning) af motorer, maskiner og lejer. Op til seks PTC-termistorer kan serieforbindes til hver kanal. Hvis den nominelle responstemperatur overstiges, eller hvis der optræder ledningsbrud eller kortslutninger, bliver en bit i indgangsprocesbilledet sat. PTC-indgangsmodulet har en grøn og en rød status-LED for hver kanal til indikation af overtemperatur eller fortrådningsfejl. Felt- og systemniveauerne er elektrisk isolerede.

4- og 8-kanals RTD analoge indgangsmoduler
Forbindes til modstandsfølere

WAGO's nye 4- og 8-kanals RTD analoge indgangsmoduler kan forbindes direkte til Pt- og Ni-modstandsfølere. Hver model har en rød status-LED, der indikerer sensorfejl (kortslutning, ledningsbrud eller måling uden for nominelt område). Modulerne kan konfigureres via softwaren WAGO-I/O-CHECK eller gennem en GSD-fil. Det 8-kanals RTD analoge indgangsmodul (750-451) har en 2-leder-forbindelsesteknologi, mens det 4-kanals RTD analoge indgangsmodul (750-450) leveres med 2-, 3- eller 4-leder- forbindelsesteknologi. 3-leder-modulerne er også kompatible med potentiometre. Hvert RTD analogt indgangsmodul har flere indstillingsmuligheder samt en høj opløsning og præcision.

WAGO-I/O-SYSTEM 750
Det feltbusuafhængige WAGO-I/O-SYSTEM 750 er godkendt til en lang række applikationer. Med sine kompakte, modulære komponenter imødekommer WAGO-I/O-SYSTEM alle kravene til distribuerede feltbussystemer. Systemets modularitet dokumenteres også gennem understøttelsen af adskillige feltbussystemer. Afhængigt af applikationen er det muligt at vælge mellem feltbuskoblere og -controllere (PLC) til forskellige protokoller. Med over 400 digitale, analoge og specielle I/O-moduler har WAGO-I/O-SYSTEM 750 en skalerbar ydelse og en stor integrationstæthed med et uforligneligt pris-/ydelsesforhold.

Kontakt WAGO Denmark A/S for yderligere information: tlf.: 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, web: www.wago.dk

WAGO Denmark A/S
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36442522

Send til en kollega

0.062