23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VP120 load-sense manøvreventil fra Parker

VP120 load-sense manøvreventil til mobile applikationer er designet til at give præcise manøvreegenskaber, øget effektivitet og reduceret energiforbrug.

Nogle af de udfordringer designere af mobile maskiner står overfor, er behovet for bedre udnyttelse af hestekræfter, reduceret brændstofforbrug og problemfri drift. VP120 load-sense retningsventilen er specifik udviklet for at imødekomme de udfordringer.

VP120 ventilen, som er udviklet til mobiltrucks, kraner og andre større maskiner, er et fremragende valg til applikationer med flow mellem 30-160 l/min. Ventilen anvender moderne flowdelingsteknologi.

Det modulære design giver dig mulighed for at tilslutte eller fjerne hardware afhængig af applikationen. F.eks. kan ventilen være konfigureret til kun load-sense eller load-sense trykkompenseret arbejdssektion.

Den trykkompenserede load-sense arbejdssektion har egen kompensator, så hastigheds-kontrollen af flere funktioner opnås - uanset tryk eller motorens omdrejninger.

Nøgleteknologien i VP120 er flowdeling, hvilket opretholder hastighedsforholdet på de valgte funktioner, men ved lavere hastighed.

Ventilen kan betjenes manuelt, hydraulisk eller elektrisk. Der er mulighed for bypass ventil ved brug af pumper med fast fortrængning.

Egenskaber:
• Fremragende maskinkontrol
• Forbedret systemudnyttelse
• Øget maskinproduktivitet
• Øget hastighedskontrol
• Reduceret varmedannelse
• Fleksibelt design
• Servicevenlig

Download katalog og læs mere om Parker's VP120 load-sense manøvreventil.

Du er også velkommen til at kontakte Field Sales Engineer Kasper Bay eller Market Manager Stefan H. Petersen på tel. 4356 0400 / per email parker.dk@parker.com.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.047