23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kunder glade for IPWs nye håndbogsløsning

IPW Systems er i fuld gang med at konvertere kundernes IPW Håndbogsløsninger til nyt design og ny brugerflade, og det går super godt. Det synes kunderne også; de er glade og tilfredse med både det nye design og selve konverteringen.

Konvertering går til UG
"Konverteringen kører lige efter bogen," fortæller Allan og Jakob, IPW Systems: "I øjeblikket kører vi op til 4 konverteringer i cykler af 14 dage. Så vi er nu på vej ind i den generelle fase, hvor vi går over til at køre konverteringen automatisk hos vores kunder. Det betyder, at flere får den nye version af IPW Håndbogen, den nye editor og de fede features og alt det andet meget hurtigere".

Kunder kan ikke pege fingre af noget
Vi har spurgt flere af de kunder, der har fået konverteringen som nogle af de første, og de vender alle tommelfingeren opad. Både til selve konverteringen, til informationen forud og til det nye design. Som en af kunderne siger: "Jeg kan ikke pege fingre af noget".

Oplevelsen er, at der har været hurtig respons på de udfordringer, der har været; de er blevet rettet med det samme. "Det har virket gennemtestet," som en anden siger, selvom det har været en kompleks opdatering.

Der har også været stor tilfredshed med informationen, som de har modtaget forud for konverteringen. De har ikke haft brug for mere - der har været stor tiltro, og kun et par stykker har brugt for supportsitet til at finde svar på spørgsmål.

Lækkerhedsfaktoren er blevet større
Det nye design får meget ros med på vejen: "Lækkerhedsfaktoren er blevet noget større! Designet er mere intuitivt," som en kunde forklarer. Det er bredt og funktionelt, og så er der ryddet op i overskrifter - det er nogle af de forbedringer, der fremhæves.

Er du nysgerrig på mere information om IPW's nye håndbogsdesign?
Du kan læse mere om det nye håndbogsdesign og brugerflade her.
Ønsker du en demo, er du meget velkommen til at kontakte Michael på 70 25 02 14 eller mail.

IPW Systems A/S
Olaf Ryes Gade 7R, 1.
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26838916

Kontaktperson

ML
Michael Lyngfeldt
Salgschef
+45 29437637 ml@ipwsystems.dk

Send til en kollega

0.031