23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Præcis opspænding med den nye GARANT højtryks-centreringsskruestik.

Værktøjet spænder ved hjælp af træk i stedet for tryk.

Med den nye GARANT højtryks-centreringsskruestik præsenterede Hoffmann Group på AMB en produktnyhed til præcis og pålidelig opspænding. Produktet udmærker sig specielt takket være enkel håndtering og mangfoldige anvendelsesmuligheder.

I sammenligning med mange andre skruestikke, spænder GARANT højtryks-centreringsskruestikken ikke med tryk men med træk. Det garanterer en høj og et minimalt løft af emnet (0,01 mm). Desuden fordeles kraften under opspændingsprocessen ensartet, det forhindrer sammenbrud eller at spændekraften giver efter. En møtrik på firkileakslen sørger for en fast forbindelse mellem aksel og spændemodulerne. Resultatet er et til 100 procent indkapslet kraftkredsløb, der medfører en sikker og ensartet indledning af momentet og garanterer konstant gode spænderesultater.
Desuden reduceres stærk bøjning af basispladen samt negativ indflydelse på maskinbordet til et minimum.

Med en spændekraft på op til 40kN kraftforindstilling, variabelt indstillingsområde fra 200mm – 800mm samt et spændeløft på 20mm og en god tilgængelighed med spindlet til emnet egner centreringsskruestikken sig perfekt til ægte 5-sidet bearbejdning. Skruestikken kan både fastgøres med nulpunktspændesystem GARANT ZeroClamp og med spændejern eller en T-notsten på maskinbordet og egner sig således optimalt til ethvert anvendelsesområde.

En glidekobling forhindrer derudover, at den indstillede spændekraft overdrejes, hvilket bl.a. garanterer en pålidelig og gentagelsesnøjagtig overførsel af høje momenter. Takket være den aktive spændeenhed kan anvenderen påbegynde momentet pr. skralde eller unbrakonøgle samt forindstille den krævede spændekraft op til virkelige 40 kN (~4t).
GARANT højtryks-centreringsskruestikken har specielt stabile spændemoduler i sejhærdet stål samt en massiv basisplade, der optager kræfterne perfekt og næsten ikke leder dem ned i maskinbordet. Alle funktionsflader er slebne og hærdede og effektivt beskyttet mod korrosion takket være en termokemisk behandling.

Send til en kollega

0.031