23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dobbelt ydelse med redundante strømforsyninger

Med to nye ECO-dioderedundansmoduler i EPSITRON®-familien udvides WAGO's sortiment af prisbillige, redundante strømforsyninger i serie 787.

WAGO's nye ECO-dioderedundansmoduler bidrager til større driftspålidelighed og en fordobling af den nominelle strøm. De redundante moduler har to kraftige dioder og yder enten 12,5 A (787-783) eller 40 A (787-785). Muligheden for redundans sikrer opretholdelse af såvel maskin- som systemfunktionalitet, bl.a. under vedligehold og uden at forårsage downtime. En forsyningsfejl indikeres via LED'er monteret i frontpanelet. Alternativt kan forsyningsydelsen fordobles ved parallelkobling af to strømforsyninger.

WAGO's ECO-dioderedundansmoduler håndterer mange forskellige indgangs- og udgangsspændinger fra 9 til 54 V og dækker dermed de typiske spændinger på 12, 24 og 48 V, hvilket giver mange applikationsmuligheder. Begge de nye ECO-dioderedundansmoduler har den samme profil som WAGO's EPSITRON® ECO-strømforsyninger og er kompatible med alle andre typer af strømforsyninger. Modulerne er forsynet med vippepaler, således at ledninger kan tilsluttes nemt og hurtigt uden brug af værktøj. Uanset en operatørs håndværksmæssige kunnen sikrer CAGE CLAMP®-tilslutningen altid et korrekt kontakttryk, så man opnår en vibrationssikker forbindelse.

Kontakt WAGO Danmark for yderligere information: tlf.: 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, homepage: http://www.wago.dk

WAGO Denmark A/S
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36442522

Send til en kollega

0.031