23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hoffmann Group på AMB 2014: Med GARANT HiPer-Drill gøres nye anvendelsesområder tilgængelige

Fra 16. til 20. september 2014 præsenterer Hoffmann Group i hal 7, stand A71 på den internationale udstilling for metalbearbejdning (AMB) i Stuttgart deres seneste Innovationer og produkter.

Et af de mange highlights vil i år være den videreudviklede GARANT HiPer (High-Performance)-Drill. Takket være forbedrede kølekanaler og udvidelsen af sortimentet med en ny længde, åbner det fleksible boreprogram med udskifteligt borehoved nye anvendelseområder for kunderne.

Fra 2015 tilbyder Hoffmann Group som første virksomhed GARANT HiPer-Drill boreprogrammet med diameter fra 9 til 13mm. I dette program produceres holderværtøjerne for første gang med en additiv metode. Holderværktøjernes nye og innovative produktionsmåde gør det muligt at udstyre værktøjerne med trekantede kølekanaler.

Takket være denne produktionsmåde kan kølekanalerne positioneres i holderværktøjet på en sådan måde, at værktøjets optimale stabilitet garanteres. En yderligere fordel for anvenderne er, at de nye bor på ti sekunder ved et kølemiddeltryk på 50 bar transporterer op til den dobbelte kølemængde i sammenligning med hoveder med gængse kanaler. Det sørger for en optimeret køling af skæret ̶ og dette med samme stabilitet i forhold til konventionelt fremstillede produkter.

Med de nye værktøjer garanterer vi vore kunder en højere processikkerhed, da den nye konstruktion medfører en bedre spånafgang i løbet af boreprocessen“, siger Borries Schüler, leder af produktområdet „Modulær spåntagning“ hos Hoffmann Group.
Samtidig med AMB´s start, tilbyder Hoffmann Group desuden for første gang GARANT HiPer-Drillen i længden 12xD. Således er boreprogrammet med udskiftelige borehoveder lavet til området fra 13 - 32 millimeter i diameter i længdeforholdet 1,5xD, 3xD, 5xD, 8xD og 12xD.

Allerede som forgængermodellerne, udmærker den nye GARANT HiPer-Drill sig på grund af rundløbsnøjagtigheden, den præcise spåntagningsydelse samt boringens rethed i stål og rustfrie materialer. Desuden sørger substraterne og geometrierne, der er afstemt efter hinanden, for høj tilspænding og skærehastighed. Et prismatisk plattesæde giver en præcis positionering af borehovedet og garanterer således en centreret boring og sikker spænding.

Send til en kollega

0.062