23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Evaporativ køling som nyt kølekoncept

Facebook, IKEA, Danfoss, Novo Nordisk og mange flere bruger allerede det nye kølekoncept fra Condair, som giver store energibesparelser.

Energivenlig køling
Condair er en af verdens førende producenter af energivenlige anlæg og systemer inden for evaporativ køling og luftbefugtning. Ifølge Condairs salgsdirektør Kasper Gissel er de energivenlige systemer et resultat af en naturlig grøn samfundsomstilling, hvor virksomheder ønsker både miljømæssige- og økonomisk bæredygtige evaporative kølesystemer, der typisk har en meget kort tilbagebetalingstid.

Fokus på evaporativ køling
Condair har valgt at udvide deres fokus til at omfatte evaporativ køling, der tidligere har været et overset kølekoncept, men i dag vinder mere og mere ind, og som Kasper Gissel udtaler det, kan man allerede se, at det virker, da flere af deres kunder har set en energibesparelse på op til 90%.

67 års erfaring inden for fugtstyring
Condair A/S er resultatet af en fusion mellem Anderberg Fugtstyring og ML System fra 2013. Virksomheden har sammenlagt mere end 67 års erfaring inden for fugtstyring, og er i dag en international virksomhed med kunder som Facebook og IKEA.

Condair A/S
Parallelvej 2
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15200537

Send til en kollega

0.032