23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eaton præsenterer næste generation af rackmonterede strømskinner

Eaton lancerer nu sine tredje generations rackmonterede strømskinner (PDU)..

De nye ePDU G3 kombinerer klassens største effektivitet og pålidelighed med teknologiske landvindinger, der omfatter et nyt patentanmeldt låsesystem til stikaflastning af IEC C13/C19 stik.

Med avancerede muligheder for styring af energien imødekommer produkterne i den nye ePDU G3 serie nutidens krav fra ledere af IT og datacentre.

Serien kan i første omgang leveres i tre forskellige udgaver:

- Basic, der leverer pålidelig strøm
- Metered Input, der måler volt (V), watt (W), ampere (A) og kilowatttimer (kWh) fra ePDU'en og som har egne sikringer
- In-Line Metered, der kan opgradere enhver standard PDU installation, så den kan anvende Eatons avancerede målinger

De unikke stikaflastninger til IEC stik på de nye ePDU'er, inklusive Basic modellerne, sætter en stopper for de almindeligt forekommende, og ofte dyre, problemer med stik, der falder ud af IEC udtagene på grund af stød eller vibrationer. De nye stikforbindelser fungerer med standard kabler, så der er ikke brug for specielle strømkabler og beslag til styring af kablerne, hvilket ofte gør omkostningerne ved et rack PDU system op til 50 procent dyrere.

Udover de patenterede IEC stikforbindelser kan Eatons nye ePDU G3 modeller også arbejde kontinuerligt i temperaturer op til 60 grader Celcius, så de er ideelle til brug i moderne datacentre med forøgede temperatur profiler.

0U lavprofil designet af de nye strømforsyningsenheder betyder, at de skal bruge et minimum af skabsplads, og de kan bruges i alle rack skabe.

Mulighederne for side- og bagmontering tillader ubesværet adgang til IT installationerne i rack'et, med mulighed for enten knapmontering eller et unikt, variabelt monteringssystem, der er hurtigt og nemt at installere. Som en hjælp til at udligne belastningerne har alle ePDU G3 modeller, inklusive Basic ePDU, farvekodede udtags sektioner, der svarer til de tilsvarende afbrydere.

Metered Input og In-Line Metered modellerne har et menu-drevet grafisk LCD display til hurtig opsætning og fejlfinding. Både Metered Input og In-Line Metered modellerne viser måling med en sand IEC +/- 1 procent nøjagtighed f.eks. til viderefakturering af strømforbrug.

Netværksforbundne ePDU G3 modeller sætter brugerne i stand til at anvende Eatons Intelligent Power™ Manager software, så de automatisk kan finde, overvåge, masseopdatere og massekonfigurere flere ePDU'er, og de kan samtidig integreres med virtualiserings platforme, der omfatter VMware® vCenter Server™.

Den nye, patenterede daisy chain netværks feature gør det muligt at forbinde op til fire ePDU'er med en enkelt internet protokol (IP) netværksport, så der kan spares op til 75 procent, sammenlignet med konventionelle distributionsenheder, der skal bruge individuelle porte.

Læs mere om ePDU G3 her.

For at få mere at vide om Eatons strømkvalitetsløsninger: Klik ind på www.eaton.dk/powerquality. Følg os på Twitter via @Eaton_UPS eller find vor Eaton EMEA LinkedIn hjemmeside for at få de seneste nyheder.

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352

Send til en kollega

0.047