23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IPW Systems får nyt bestyrelsesmedlem

IPW Systems siger goddag til nyt bestyrelsesmedlem Iwan Alstrup, som er tiltrådt efter Henrik Langkilde, der ønskede at gå på pension.

Ændringer i bestyrelsen
I marts indtrådte Iwan Alstrup i vores bestyrelse efter Henrik Langkilde, der ønskede at gå på pension efter mange års tjeneste.

Iwan Alstrup har en lang karriere bag sig som direktør i store virksomheder i finans- og medicinalsektoren og er i dag selvstændig indenfor forretningsudvikling og rådgivning. Iwan skal sammen med den øvrige bestyrelse bistå IPW med forretningsstrategi og udvikling, og vi ser frem til et langt og frugtbart samarbejde.

Tak til Henrik
Vi vil også gerne benytte lejligheden til at udtrykke vores store anerkendelse over for Henrik Langkilde, der gennem et årti i bestyrelsen - de fleste af årene som formand - har været med til at sikre en sund udvikling af virksomheden. Vi skylder ham stor tak for hans utrættelige indsats og glæder os på hans vegne over, at han nu kan nyde sit otium efter en lang og bemærkelsesværdig karriere i danske og udenlandske virksomheder.

Se den øvrige bestyrelse her.

IPW Systems A/S
Olaf Ryes Gade 7R, 1.
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26838916

Send til en kollega

0.047