23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IPW får tre nye kolleger

Med tre nye kolleger er vi nu klar til et større ryk på udviklersiden, så vi kan imødekomme den store efterspørgsel og samtidig også sikre innovation og udviking.

Vi glæder os over, at vi løbende kan tage imod nye medarbejdere. Nye ansigter og kræfter er ikke alene afgørende for, at vi kan følge med den store efterspørgsel efter vores produkter og ydelser. Det er bestemt lige så afgørende for, at vi hele tiden bliver udfordret af nye mennesker, nye ideer og nye kritiske øjne. Og så elsker vi simpelthen bare at være en stor blandet flok med ét fælles mål: At blive de bedste til det, vi laver.

Du kan møde dem her

I februar startede Anders i et studiejob ved siden af færdiggørelsen af sidste del af datamatikerstudiet. Anders beskæftiger sig hovedsageligt med udvikling af nye Javascriptbaserede brugerflade- komponenter til vores software. Anders er 26 år, bor i Vejle og elsker i øvrigt også at lave musik.

Flemming er blevet ansat i marts. Flemming er uddannet multimediedesign-er og datamatiker, har arbejdet mange år som softwareudvikler og er ved siden af sin deltidsstilling hos os i gang med at afslutte sidste del af en bachelorgrad i webudvikling. Flemming arbejder primært med test og kvalitetssikring af vores software og dokumentation. Samtidigt tager han sig også af en del af vores interne it-drift. Flemming er 51 år og bor i Kolding.

I maj er Felix startet hos os på fuld tid. Felix har en baggrund som bachelor i informationsteknologi, og har de mellemliggende 10 år arbejdet med både netværks- og serverdrift samt udvikling af forretningssystemer og webservices hos andre softwarefirmaer. Felix vil indgå i vores fasteteam, der ikke alene udvikler vores software, men som også sidder klar ved telefon og email og assisterer med svar på store og små spørgsmål, der måtte
presse sig på hos vores kunder. Felix er 34 år, bor i Kolding og så er han faktisk lige blevet far for anden gang.

- og se dem her.

IPW Systems A/S
Olaf Ryes Gade 7R, 1.
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26838916

Send til en kollega

0.031