23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tak for besøget på El & Teknik 2014.

Vi siger tak til alle der besøgte vores stand på El & Teknik 2014. Nåede du ikke at komme forbi, vil vi her kort ridse op hvad du er gået glip af:

Wieland introducerer en ny linje i Gesis IP+/RST serien. Den lille ny er et stik der ligesom de øvrige stik i serien opfylder tæthedsklasse IP69K. RST MINI systemet markerer en fortsættelse af historien om RST installation systemets succes og følger tendensen til endnu mere kompakte stik. 2 til 5-poler og stikkene er designet til 250/400V og 16A. Alle er tilgængelige med skrue tilslutning. Derudover består systemet af fordelere, samt færdigt konfektionerede kabler som afrunder systemets brugervenlighed. Dette gør, at RST Mini stikkene kan anvende til mange opgaver, ikke bare til installations og automatik opgaver. Det er kun fantasien der sætter grænserne.

GesisFlex, det KNX modulbasseret rumstyrings system, der består af 1 grund og 6 udvidelses moduler, der alle kan monteres på en DIN-skinne.
Med GesisFlex får du f.eks. følgende fordele: Færre kabler - kun selve forsyningen og KNX-bussen skal trækkes gennem hele bygningen. Dette betyder mindre forbrug af kabler, kabelbakker og lettere brand gennemføringer - ledninger er reduceret til kortere afstande i de enkelte kontorer. Nemt - Installationen kan ikke være nemmere, modulerne skal klikkes sammen og stikkene sættes i.

Tilstedeværelsessensor med relæ udgang: Denne type har en kraftig relæudgang. Strømforsyning og output -forbindelsen er færdig konfektioneret med GST18i3 stik.

Tilstedeværelsessensor med DALI funktion er et absolut enestående salgsargument. Sensoren tillader håndtering af 64 DALI forkoblinger i 4 DALI grupper. Tre af dem er dæmpnings grupper, og den ene er til at skifte. Idriftsættelse af DALI forkoblinger til DALI grupperne sker under idriftsættelse med infrarød fjernbetjening. Sensoren indeholder også en konstant lys option. Lysstyrke niveauerne opsættes under idriftsættelsen (se fjernbetjening ovenfor) og kan ændres af brugeren med en 4-trykknap fjernbetjening. Strømforsyning og output -forbindelsen er færdig konfektioneret med et GST18i5 pastel blå stik, der indeholder 230V og DALI signalet.

Wieland Electric udvider Gesis stik programmet med nye kodninger, for at forenkle din stikbare installation. Brillantrød til specielle strømkredse f.eks. uafbrudt strømforsyning (UPS). De nye kodninger fås i følgende serier: GST18i3, GST18i4 og GST18i5 som:
Stik med skruetilslutning, stik med fjeder-forbindelse, højt stik med skruetilslutning og chassis- stik med fjeder tilslutning.

4G routere - Wieland Wie-Service24 og VPN-routere. Med en kombination af Wie-Service24 og Wieland Electrics mobil eller LAN-to-LAN-router, skaber du hurtigt og enkelt en sikker VPN-forbindelse. Alle indstillinger genereres automatisk og konfiguration af router og PC kan hentes og downloades i hhv. router og PC. Med denne automatiske opsætning er muligheden for fejl minimeret. Wie-Service24 genererer certifikater til Wielands routere. Denne konfiguration regulerer hvem der er i stand til at kommunikere med hvem. Kombinationen af Wie-Service24 og Wieland router gør det muligt at idriftsætte en sikker VPN-forbindelse, både hurtigt og ganske enkelt.

Vil du vide mere om disse produkter så send os en mail: sales@wieland-electric.dk eller besøg vores hjemmeside: www.wieland-electric.dk

Wieland Electric A/S
Truckvej 5
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047