23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Renrumssikkerhed uden kompromisser

Halstrup-Walchers kernekompetence ligger i måling af de lave tryk, der er karakteristisk for renrum, og firmaet tilbyder højpræcisions tryksensorer, der er udviklet og produceret på egne faciliteter.

På den årlige ISH-messe i Frankfurt, præsenterede Halstrup-Walcher der i forhandles af Hans Buch A/S i år et komplet produktsortiment for overvågning og regulering af tryk i renrum. De kritiske forhold for renrum består i, at rummet konstant skal holdes på et højere tryk end naboområderne, for derved at forhindre indtrængen af forurenet luft fra omgivelserne. Dette er vigtigt, ikke blot for at overholde standarden ISO 14644-4, men alle eksperter indenfor området ved, at luftkvaliteten hurtigt kan forværres, hvis overtrykket - selv kortvarigt - falder med nogle få Pascal. Hvis det fx handler om halvlederproduktion, vil støvpartikler og andre forureninger kunne kompromittere de ultrarene færdige produkter, og i den farmaceutiske sektor vil fremmede partikler kunne påvirke kritiske medicinpræparater. Det er derfor vigtigt, at overtrykket opretholdes, og at dette kan dokumenteres via pålidelige målinger.

Halstrup-Walchers kernekompetence ligger i måling af de lave tryk, der er karakteristisk for renrum, og firmaet tilbyder højpræcisions tryksensorer, der er udviklet og produceret på egne faciliteter. Sensorene anvendes i tre produkter, der dækker alle renrumsapplikationer.

• P26 differenstryktransmitter monteres i et kontrolskab eller på væggen, og har trykslanger der føres til renrummet.
• PUC 28 er en panelversion, der monteres direkte på væggen i renrummet, hvor det også er muligt at aflæse værdier for °C og %rF.
• Endelig anvendes sensoren i KAL 200 som er en kalibreringsenhed. Den mobile kalibrator, der forsynes fra et genopladeligt batteri, anvendes til regelmæssig on-site kalibrering og justering af trykmålingsinstallationer. En indbygget trykpumpe genererer det ønskede tryk, og den indbyggede sensor måler trykket nøjagtigt for kalibreringsformål. Dette er med til at sikre, at der aldrig opstår forureningsrisici i renrummet.

Halstrup-Walcher forhandles i Danmark af Hans Buch A/S. Vil du vide mere så kontakt produktchef Jane Fiala på:43685197

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412

Send til en kollega

0.047