23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eaton viser omfattende løsninger til strømstyring på El & Teknik

Eaton vil på dette års El & Teknik-messe vise sine kompetencer inden for sikre, energi- og omkostningseffektive løsninger til sikring af strømkvalitet, strømstyring og strømfordeling.

Virksomheden vil på messen præsentere forskelligt udstyr, lige fra mellemspændings koblingsanlæg til nødstrømsforsyninger (UPS-anlæg), på stand C-4777 i hal C. Messen afholdes i Odense Congress Center den 6.-8. maj 2014.

"Vores primære fokus på El & Teknik vil være at vise vores dokumenterede ekspertise og erfaring inden for alle strømstyringsapplikationer," siger Dirk Ibsen, Country Sales Manager for Eaton Danmark. "Dette er en afgørende fordel for vores kunder, fordi det betyder, at vi virkelig er i stand til at sikre, at alle dele af deres energikæde fungerer effektivt og pålideligt."

Eatons FMX-anlæg
På Eatons stand vil de besøgende kunne se FMX-anlægget, som er et SF6 fri koblingsanlæg til mellemspænding. FMX-serien fås i 12 kV- og 24 kV-versioner i henhold til IEC-normerne med en nominel strømstyrke på op til 2.000 A. Den omfatter en elektromagnetisk mekanisme til styring af afbrydere, som øger levetiden og driftsikkerheden, samt en integreret kabeltestenhed uden for højspændingskammeret, som giver optimal tilgængelighed og sikkerhed. Desuden har den en utrolig kompakt konstruktion.

Eatons 93PM UPS
Blandt nyhederne på standen kan de besøgende finde Eaton 93PM UPS. Disse 3-fasede UPS-anlæg tilbyder driftsledere af datacentre markedsledende energieffektivitet og skalerbarhed kombineret med vertikal og horisontal redundans. Med 93PM kan brugerne nemt tilpasse strømbeskyttelsen til nuværende og fremtidige behov. På standen vises også de nye enfasede 9PX UPS'er, som understøtter parallel drift til små datacentre samt industrielle og medicinske applikationer. Der kan også tilføjes redundans til systemet ved at installere endnu en UPS.

Eatons Tabula-system
Tavlebyggere, som ønsker en effektiv måde til fremstilling af typetestede lavspændingstavler i henhold til IEC/EN 61439, kan få mere at vide om Eatons Tabula-system på standen. Tabula kombinerer funktionalitet og sikkerhed og dækker hele spektret fra største hovedfordeling til mindste underfordeling samt Motor Control Centre, og styre- og kontroltavler opbygget i enten fast, plug-in eller draw-out udførelse.

Eatons Smartwire-DT-teknologi
En omfattende del af Moeller-seriens komponenter viser Eaton også på El og Teknik messen. Blandt andet Eatons Smartwire-DT-teknologi, som effektiviserer udformningen og konstruktionen af styretavler ved at fjerne behovet for konventionel fortrådning til styrekredsløb. I stedet anvendes der standardiserede kabler med skærer-klemmestik, som reducerer tiden, der bruges på fortrådning, og gør det meget nemmere og billigere at ændre tavlerne, hvis brugernes behov ænder sig.

På standen vil der også være sikringer fra Eatons Bussmann-divisionen og nødbelysningsprodukter fra Eatons Crouse-Hinds-divisionen.

Råd og vejledning
Igennem hele EI & Teknik-messen vil Eatons eksperter tilbyde råd og vejledning om strømstyringsløsninger og lægge vægt på at kombinere effektivitet med alsidighed, holdbarhed og valuta for pengene. Samtidig byder Eaton kunder og partnere på rundstykker og friskbrygget kaffe hver morgen på alle messedagene.

Om Eaton
Eatons elektriske virksomhed er global leder med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, strømbeskyttelsesbackup, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og ledningsføring, løsninger til barske og farlige miljøer samt ingeniørydelser. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens mest afgørende udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Eaton er en Power Management virksomhed, som omsatte for 22 milliarder dollars i 2013. Eaton leverer energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med effektivt at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Eaton har omkring 102.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Du kan finde flere oplysninger på www.eaton.dk.

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352

Send til en kollega

0.078