23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eaton: Om tilpasning kontra effektivitet

Eaton har offentliggjort et nyt White Paper, der behandler udfordringerne ved at kombinere tilpasning med effektivitet og skalerbarhed i data centre - og som forklarer hvordan disse udfordringer kan løses effektivt og overkommeligt.

Eaton har offentliggjort et nyt White Paper, der behandler udfordringerne ved at kombinere tilpasning med effektivitet og skalerbarhed i data centre - og som forklarer hvordan disse udfordringer kan løses effektivt og overkommeligt ved at udnytte den seneste udvikling indenfor UPS (uninterruptible power supply) teknologi.

Med titlen ´Tilpasning, effektivitet og skalerbarhed i datacenter UPS systemer´, (Resilience, Efficiency and Scalability in Data Centre UPS Systems), er dette White Paper skrevet af Janne Paananen, Technology Manager, Large Systems Technology, Eaton´s Power Quality Division i Europe, Middle East og Afrika. Det fås som gratis download her.

Når man opererer i en skarp og konkurrencepræget industri betyder det, at datacenter virksomheder er under pres for at holde driftsomkostningerne nede og for at minimere de miljømæssige påvirkninger fra deres virksomhed.

Effektiv udnyttelse af energien er svaret på dette, men det kan aldrig være det eneste formål med driften af et datacenter. Driften af et datacenter har også behov for systemer, der er umiddelbart skalerbare, så de hurtigt og omkostningseffektivt kan tilpasses vækst i efterspørgslen.

Men det, der overskygger alle disse behov, er nødvendigheden af en tæt på 100 procents tilgængelighed. Tilpasning er derfor et hovedemne i vore dages krævende it-verden. Et datacenters effektivitet, skalerbarhed og tilpasningsevne afhænger af mange faktorer, men der kan ikke være tvivl om, at en af de vigtigste faktorer er UPS installationen. Der er betydelige udfordringer forbundet med designet af et UPS anlæg, så det kan kombinere effektivitet med tilpasningsevne og skalerbarhed. Eatons nye White Paper behandler disse udfordringer i detaljer, og hvordan de kan behandles og løses.

Blandt de emner, der behandles, er:
-skalerbarhed og bypass, hvor White Paper’et undersøger de faktorer, der bestemmer og sikrer, at der er tilstrækkelig bypass kapacitet til rådighed på alle stadier i udviklingen af det skalerbare UPS anlæg -skalerbarhed og udvidelse, som er forklaringen på, at visse »skalerbare» systemer tilpasser sig nemmere end andre
-skalerbarhed og pålidelighed, der behandler det faktum, at nogle ofte benyttede tilgange til skalering mindsker pålideligheden af en UPS installation betragteligt White Paperen dækker også forhold omkring pålideligheden, idet den undersøger hvordan pålidelighed og effektivitet er forbundet med hinanden, og med forklaringer om behovet for at søge at sikre, at UPS modulerne er tilstrækkeligt opladede - selv i modulære, redundante systemer. Forholdet mellem pålidelighed og køling bliver ligeledes diskuteret, sammen med vigtigheden af effektiv styring af batterierne.

White Paper’et konkluderer, at det indtil for nylig har været vanskeligt at kombinere tilpasning med effektivitet i UPS systemer i datacentre, men teknologiske landvindinger betyder, at situationen nu er meget forskellig fra tidligere. Især må det bemærkes, at redundans ikke længere behøver at influere på effektiviteten, og de førnævnte ulemper, der er forbundet med skalerbarheden, er også blevet behandlet. Som et resultat af dette er det, forudsat at der bliver taget behørigt hensyn, nu muligt at øge tilpasningsevnen i systemet uden at kompromittere andre af nøglekriterierne for design.

For at få mere at vide om Eatons strømkvalitets løsninger, besøg venligst www.eaton.dk/powerquality. Alle de seneste nyheder findes på Twitter via @Eaton_UPS - eller find vores Eaton EMEA LinkedIn hjemmeside.

Om Eaton
Eatons elektriske virksomhed er global leder med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, backup strømbeskyttelse, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og kabling, løsninger til barske og farlige miljøer samt ingeniørydelser. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens mest afgørende udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Eaton er en Power Management virksomhed med et salg i 2013 på 22 milliarder dollars. Eaton leverer energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med effektivt at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Eaton har omkring 102.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Du kan finde flere oplysninger på www.eaton.dk.

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352

Send til en kollega

0.047