23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Varmepumpe gør livet lettere end brændeovn

Karin og Erik Nielsen har stor glæde af varmepumpe til opvarmning af villaen. - De seneste år har vi kun brugt naturgas til varmt vand og brændeovn til opvarmning af huset. Nu bruger vi kun naturgas til varmt vand og varmepumpen til opvarmning.

Varmepumpen leverer nu varmen, så Erik Nielsen skal ikke arbejde fysisk med træ til opvarmning.

Varmepumpen virker med det samme – efter bare få minutter har vi opnået den ønskede temperatur, siger Erik Nielsen. Den er renlig og let at ”arbejde” med – vi bruger simpelthen en fjernbetjening som til vort fjernsyn.

-Vi er blevet anbefalet en varmepumpe af flere, der har gode erfaringer. En af vore sønner fik for et år siden installeret en varmepumpe, der fungerer fint sammen med naturgas. Vi har kendskab til besparelser på 35-40 procent om året ved skift fra naturgas til varmepumpe, og forventer selv at opnå samme besparelse. Hidtil har vi betalt ca. 14.000 kr. årligt til opvarmning med naturgas – og hertil skal lægges bøvl og besvær med træ til brændeovnen. Prisen for varmepumpen var overkommelig, og investeringen vil være forrentet i løbet af 3-4 år, siger han.

-Det er vigtigt at få fagfolk til at rådgive om installation af varmepumpen for at opnå optimal effekt – det giver tryghed. Vort anlæg var installeret efter et par timer, og vi kunne ikke se, at der havde været arbejdet her. Der var blevet støvsuget, og der var absolut intet ”griseri” efter installationen. Desuden sikrede VS-Automatic sig, at vi selv kunne tænde varmepumpen – og de kom igen senere bare for at tjekke det.

Karin og Erik Nielsen vedligeholder selv varmepumpen – et filter skal tages ud og støves af en gang om måneden. Når parret er på ferie, kan anlægget stilles til f.eks. mindst 16 grader – en sikkerhed ved frost. Og når det er sommer og meget varmt, kan anlægget indstilles til at køle temperaturen ned i parrets villa.

Torben Steffensen, VS-Automatic A/S, Horsens, siger: -Karin og Erik har fået installeret den nye Panasonic varmepumpe med Nanoe-G luftrensnings-systemet, der giver et sundt og allergivenligt indeklima. Varmepumpen udnytter den naturlige energi i luften, og giver en besparelse, der er til at føle på – samtidig med, at den fjerner pollen og husstøvmider, hvorfor allergikere kan få det bedre i boliger med varmepumpen installeret.

Læs meget mere om varmepumper her

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802

Kontaktperson

TS
Torben Steffensen
Direktør
+45 75641899 tds@vs-automatic.dk

Send til en kollega

0.047