23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Christoffer Bruun ny Business Development Manager i Mikkelsen Electronics A/S

Den 1/1-14 tiltrådte Christoffer i stillingen som Business Development Manager i Mikkelsen Electronics A/S.

Christoffer har tidligere beklædt stillingen som salgs- og marketingchef men vil nu fremover koncentrere sig om udvikling af nye forretningsmuligheder i forhold til produkter, teknologi, geografiske salgsområder og leverandører.

”Vi ser rigtig meget frem til at have en person som Christoffer, der kan videreudvikle Mikkelsens forretning på langt sigt. Det kræver ikke blot en dyb forståelse for Mikkelsen som virksomhed men også en stor grad af tekniske ekspertise og visioner. Og alle disse kvaliteter besidder Christoffer”, siger adm. dir. Jürgen A. Haberl.

Mikkelsen Electronics A/S – en partner i udvikling
Mikkelsen Electronics A/S er et 100% danskejet selskab, der blev stiftet i 1971. Udbuddet af såvel komponenter som kundespecifik produktion har betydet, at Mikkelsen Electronics i dag råder over en særdeles kvalificeret medarbejderstab, der kan gå ind i et udviklingsarbejde sammen med kunderne. Særligt indenfor kabelmontage og støbninger i Macromelt er Mikkelsen Electronics på forkant.

Yderligere spørgsmål?
Spørgsmål kan rettes til adm. dir. Jürgen A. Haberl, Mikkelsen Electronics A/S på 44 34 03 00 eller skriv til jah@mi-ec.com.

Mikkelsen Electronics A/S
Havremarken 3-5
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15603712

Kontaktperson

Ulla Holmen Mikkelsen
Chief Marketing Officer
+45 26156066 uhm@mi-ec.com

Send til en kollega

0.033