23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye signaltårne fra Eaton

Eatons nye signaltårne til maskiner og anlæg giver, med et stort udvalg af signaleffekter, øget sikkerhed og effektivitet.

Eaton tilbyder nye signaltårne med forbedret funktionalitet og et moderne design. Standardversionen SL7 og den mindre variant SL4 med en diameter på 40 mm skiller sig ud på grund af deres usædvanlige synlighed. Signaltårnene gør det muligt for operatøren at identificere systemtilstande hurtigere og forebygge fejl i tide, og dermed øger maskinernes og systemets tilgængelighed. Lystårnene er udstyret med et quick-assembly-system, og kan derfor flyttes nemt, hurtigt og uden brug af værktøj.

Optimerede signaleffekter
Signaltårnene kommer i et logisk modulært samlesæt bestående af en base og lette, akustiske moduler. Op til fem moduler kan kombineres og overvåges individuelt i et tårn. Eaton har øget produkternes lysstyrke og volumen, og integreret flere tonevarianter for en stærkere signaleffekt, der på en klar og effektiv måde gør opmærksom på vigtige maskintilstande som for eksempel materialemangel, fejlfunktioner og farer. De nye signaltårne sikrer en bedre styring og overvågning for vedligeholdelsespersonalet, så operatørerne kan forbedre maskinernes og anlæggenes sikkerhed, produktivitet og tilgængelighed.

Variable lys- og lydsignaler
Signalernes type og betydning skal altid være entydig og let genkendelig, selv fra en betydelig afstand. Derfor har Eaton øget signalstyrken fra tårnene yderligere. Ved at bruge LED dioder bliver lyssignalerne stærkere - fås i 24 V, 120 V og 230 V, og højtydende LED dioder fås i 24 V (kun SL7). Brugeren kan vælge mellem et stort udvalg af signaler for at sikre optimal indikation: I alt seks farver, forskellige lyssignaler (konstant lys, blinkende lys, strobelys, multi-strobelys). Desuden kan man vælge mellem flere akustiske moduler med op til otte valgbare tonesignaler for forskellige fejlsignaler, og en lydstyrke, der kan justeres op til 100 dB, hvilket gør det muligt at bruge signaltårnene selv i meget støjende omgivelser. De enkelte lysmoduler fås med en ensartet lysstyrke i alle vigtige farver - rød, gul, grøn, blå, klar og som en nyhed også i orange (ravfarvet). Signaltårnene er i henhold til internationale standarder og kan dermed bruges over hele verden.

Let og hurtig installation
Montering og afmontering af signaltårne, især ved transport af maskiner, har tidligere krævet en betragtelig indsats. Det nye quick-assembly-system med bajonetfatning forenkler og effektiviserer monteringsprocessen med op til 50 %, og reducerer dermed montageomkostningerne betydeligt. Den nederste del af quick-assembly-adapteren skal kun tilsluttes én gang, og er derefter permanent fastskruet på maskinen. Efter transport kan signaltårnet monteres i et enkelt trin – færdig! Ud over quick-assembly-adapteren fås et bredt udvalg af monteringsbeslag og vinkler.

Pladsbesparende ved trange forhold
Det ville være fatalt at skære ned på sikkerhedskomponenter på grund af begrænset installationsplads ved maskinen, og derfor kan Eaton også tilbyde det pladsbesparende signaltårn SL4, der er 40 mm bred, samt standardversionen SL7. Selv ved lav loftshøjde, på svært tilgængelige steder eller horisontal montering med dobbelt base, giver SL4 med op til 10 signalmoduler mulighed for fleksibel brug.

Robuste og integrerbare
Alle signaltårne er yderst robuste og er beskyttet til IP66 mod vandstænk. Eaton har også tænkt på maskinernes og anlæggenes visuelle helhedsindtryk: Signaltårnenes runde form i samspil med styrekredsene fra RMQ-Titan sikre et ensartet udseende.
Signaltårnenes effektivitet kan øges yderligere ved at forbinde dem med SmartWire-DT til intelligent dataoverførsel indenfor Lean Solution. Signaltårnenes forvarselfunktion gør dem til et vigtigt element i dette integrerede koncept, da de leverer information på et tidligt tidspunkt, og giver operatøren mulighed for at forhindre fejl på en maskine, hvilket øger anlæggets tilgængelighed.
For yderligere oplysninger: www.eaton.dk

Om Eaton:
Eaton er en diversificeret Power Management virksomhed, som leverer energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med effektivt at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi. Virksomheden er globalt førende inden for elektriske systemer, systemer og tjenester til strømkvalitet, effektfordeling og strømstyring; produkter til energioverførsel og ledningsføring; hydraulikkomponenter, systemer og tjenester til industrielt og mobilt udstyr; flybrændstof, hydrauliske og pneumatiske systemer til kommercielt og militært brug samt transmissions- og motorsystemer til lastvogne og biler, som forbedrer ydelsen, brændstoføkonomien og sikkerheden. Eaton overtog Cooper Industries plc i 2012. Eaton har ca. 100.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 150 lande. Du kan finde flere oplysninger på www.eaton.dk.

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352

Send til en kollega

0.049