23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Netværksmøde i Danish Water Technology Group den 5. december

Det er os en stor fornøjelse at invitere både medlemmer og ikke-medlemmer til årets sidste netværksmøde i DWTG - denne gang hos HBN-Teknik i Ringsted.

På programmet har vi bl.a. følgende oplæg:

Billund Vand fortæller om planerne bag bygningen af "fremtidens renseanlæg" som et demonstrationsanlæg på den nyeste teknologi indenfor spildevandsrensning. Projektet hedder "Billund BioRefinery" og omfatter udover avanceret spildevandsrensning også udnyttelse af energi og næringsstoffer i fast og flydende organisk affald.

HBN-Teknik fortæller om komposit materialer. HBN-Teknik har revolutioneret markedet for skærme og tanke til lastbiler ved at anvende let og ultrastærkt komposit materiale. HBN-Teknik præsenterer egenskaber og muligheder med kompositmaterialer. Vær med i diskussionen om, hvordan dette materiale kan anvendes i vand-industrien.

Hexa-Cover fortæller om virksomheden bag flydelag til dækning af enhver væske og om anvendelsen af produkterne, samt om aktiviteterne i dag, der bl.a. omfatter salg til Mexico, Israel og deltagelse i Aquatech i Holland.


Kom og hør de spændende oplæg og mød andre kolleger fra vandbranchen. Der er indlagt pauser i programmet, så der bliver tid til erfaringsudveksling.

Læs det vedhæftede program og tilmeld dig HER

eller kontakt

Ilse Korsvang
Business Sector Manager

Danish Water Technology Group
Danish Export Association

Tlf. +45 50 89 44 88
E-mail ilse.korsvang@dk-export.dk

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Send til en kollega

0.033