23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny E71 NanoView optisk sensor serie - Mini-Sensor med indsigt

Eaton præsenterer nu deres nye E71 NanoView optiske sensorer. Den omfattende produktserie med rektangulære, optiske sensorer blev udviklet til at give optimal værdi og følerydelse i områder med begrænset plads.

Med en længde, der er mindre end 38 mm, og en dybde på 13 mm, skal der kun bruges minimal monteringsplads til NanoView.

Fig. 1: De nye E71 NanoView optiske sensorer giver maskin- og systembyggere en pålidelig og omkostningseffektiv følerløsning til 0,35 m - 2,5 m området.

Med et antal af funktionsområder dækker NanoView serien et bredt område af applikationer med optiske sensorer. Funktionsområderne dækker bl.a.: Polariseret refleks sensor (2,5 m) separat sender og modtager (1,5 til 6 m), diffus sensor (350 mm) og detektion af transparente emner. NanoView sensorerne leveres med en robust ABS plastic indkapsling med IP66 beskyttelse, og de er derfor egnede til brug i barske miljøer. To LED på toppen sikrer en klar, visuel indikation af funktions- og output status. Alle moduler er designet til 10 - 30 V DC, og har godkendelser så de kan bruges i hele verden. Med de pladsbesparende sensorer får maskin- og systembyggere en pålidelig og omkostningseffektiv følerløsning med NanoView serien.

E71 miniature sensorerne kan detektere transparente emner som plasticflasker, glasgenstande og folier. De garanterer en høj grad af pålidelighed, selv i krævende applikationer som f.eks. flasker med forskellige farver og tykkelse. Et potentiometer, der er monteret direkte på enheden, gør brugeren i stand til at justere sensorens følsomhed til den aktuelle opgave. En synlig rød LED stråle gør det enkelt at justere en lysbarriere. Alle modeller har off og on kontakt output. Udgaverne med fast fokus stråle og 100 mm fokuslængde er perfekte til detektering af små emner.

Serien omfatter også de optiske sensorer i Comet serien. Disse højtydende optiske sensorer med et særligt højt lysudbytte leveres i en cylindrisk indkapsling med 18 mm diameter, og kan leveres i forskellige versioner til næsten enhver detekteringsopgave. Det høje lysudbytte sikrer langvarig og fejlfri funktion. Den stærke og synlige lysstråle detekterer det ønskede objekt pålideligt, selv i snavsede omgivelser. Den høje forstærkning betyder, at fejl og nedetider kan holdes på et minimum, og serviceintervaller kan forlænges.

Comet sensorerne leveres enten som separat sender og modtager, refleks, polariseret refleks, diffus refleksiv, fokuseret diffus refleksiv, vidvinkel diffus refleksiv, PerfectProx, fine spot PerfectProx eller som fiberoptiske modeller. Komponenterne inde i indkapslingen er fast forseglede i en solid indkapsling, der sikrer fremragende funktioner i applikationer med stærke vibrationer og rystelser.

Eatons optiske sensorer skiller sig ud på grund af deres meget robuste design og et særlig højt lysudbytte. Mange forskellige designs muliggør anvendelse i en mængde applikationer. PerfectProx teknologien medfører sikker detektering med optimal baggrundsafblænding og en pålidelig funktion af sensorerne.

Eaton tilbyder et bredt udvalg af sensorer på verdensplan, med maksimal præcision og til så godt som enhver applikation. Udover mekaniske endestop kan vi levere omkring 1.000 forskellige typer induktive-, optiske- og kapacitive sensorer. Sensorerne anvendes primært til maskinbygning, til forpakningsteknologi, i føde- og drikkevare industrien, og til materialehåndtering.

Fig. 2: De højtydende optiske sensorer i Comet serien har en pålidelig detektering, selv i snavsede omgivelser, og medfører derfor større muligheder i mange, forskellige systemer.

Læs mere om Eatons sensorer.

For at få mere at vide om Eaton, besøg venligst www.eaton.dk. For at få alle de seneste nyheder - følg os på Twitter via @Eaton_EMEA eller find vores Eaton EMEA LinkedIn hjemmeside.


Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

0.062