23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ekstra sikkerhed til kunder i olie- og gasindustrien

Elektronikvirksomheden Crysberg A/S er de første i Danmark, som Bureau Veritas Certification certificerer med en ISO-standard, der skal være med til at forhindre ulykker og katastrofer for virksomheder i olie- og gasindustrien.

Flere eksplosioner i Nordsøen med mange dødsfald og kvæstede rystede olieindustrien for 25 år siden. Der har været flere ulykker siden. Nu bliver det muligt for aktørerne i olie- og gasindustrien at mindske risikoen for lignende katastrofer. Den danske ingeniørvirksomhed Crysberg har opnået certifikatet ISO TS/29001, som er en ny kvalitetsstandard specielt til leverandører og serviceudbydere i olie- og gasindustrien.
Især den branche er kendetegnet ved farligt arbejde under håndteringen af eksplosive væsker og gasser. En fejl i selve produktionen af et elektronikprodukt eller en dårlig montage kan for eksempel være skyld i eksplosion og brand på en olieplatform. Crysberg løser komplekse opgaver inden for industriel elektronik og kan nu tilbyde en ekstra sikkerhed til kunderne i den sårbare olie- og gasbranche.
”Med den nye certificering kan vi garantere kunden, at alle produkter og arbejdsgange er kontrolleret. Sporbarheden gælder i hele kæden. Vi ved præcis hvor hver enkelt emne er købt, og der er mulighed for øjeblikkelig tilbagekaldelse akkurat som i bilbranchen. Det er et højt kvalitetsniveau og en overbygning, der er skarpere end den ISO 9001, som vi har i forvejen,” siger Niels Klagenberg, CEO i Crysberg.
Certificeringen indebærer, at både ledelse og medarbejdere hos Crysberg skal have en uddannelsesplan og at kunden løbende skal have defineret en kvalitetspolitik.
”Det er en stor lettelse for kunden, der ikke behøver at rende rundt og holde øje med vores standarder hele tiden. Kunden kan nu trygt læne sig tilbage og vide, at vi selv har en certificering og at Bureau Veritas holder øje med os,” siger Søren Haxvig, udviklings- og kvalitetschef i Crysberg.
Bureau Veritas Certification er Danmarks største certificeringsvirksomhed. Crysberg er de første i Danmark, som bureauet certificerer med ISO TS/29001.
”Standarden viser, at man er dedikeret til olie- og gasindustrien – at man er villig til at tage de her ekstra knæbøjninger, som giver kunden et forhøjet kvalitetsniveau. Intet er bombesikkert, men ISO TS/29001 gør nogle ekstra ting, der sikrer kunden. Det er ekstra sporbarhed, ekstra dokumentation og ekstra hurtig agtpågivenhed,” siger Peter Worck Nielsen, Customer Relations Manager i Bureau Veritas.
For ham er det oplagt, at Crysberg nu også kan tilbyde den standard.
”De store, toneangivende olie- og gasproducenter og ikke mindst deres første leverandører i kæden forventer en standard som ISO TS/29001, som i øvrigt også passer godt til vindmølleindustrien,” siger Peter Worck Nielsen.
”Og så er det bestemt ikke uvæsentligt for os, at certifikatet kan være med til at sikre arbejdspladser hjemme i Danmark i konkurrencen med producenter i lavprislande,” siger Niels Klagenberg, CEO i Crysberg.

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.046