23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dual-GPU Videovæg-afspiller understøtter 6K resolution over seks skærme.

NDIS B862 Videovæg-afspilleren fra Data Respons' partner NEXCOM har en overlegen grafisk ydeevne og er i stand til at vise en uovertruffen visuel oplevelse på en videovæg med opløsning på 6K x 2K.

Udstyret med seks HDMI-skærmudgange, kan NDIS B862 problemfrit strække billeder og video på tværs af seks skærme. NDIS B862 har også den robusthed, funktionalitet og de rigtige snitflader til at sikre langsigtet drift.

NDIS B862 er baseret på en dobbel/quad-core AMD Embedded R-Series APU platform og en dedikeret AMD Radeon™ E6760 GPU. Med sit dual-GPU design, har NDIS B862 dedikeret GDDR5 grafikhukommelse, dual-video dekoder og DirectX® 11 support. Videovæg-afspilleren tilbyder accelereret HD og 3D Blu-ray video-streaming og tillader massiv skærmopløsning på op til 5760 x 2160 på tværs af seks skærme ved hjælp af AMD Eyefinity-teknologi.

De seks skærme kan konfigureres i lodrette eller vandrette retninger samt i fleksible multimonitorer, der passer i diverse videovæg-produkters opsætninger. For at holde installationen enkel, kommer NDIS B862 med ensartet HDMI-display-output-interface og et avanceret skærmkonfigurationsprogram, der giver ingeniører og integratorer en hurtig og nem måde at konfigurere displaymatrixen på. NDIS B862 er ideel til grafikkrævende DOOH (Display-out-of-home) applikationer i detail-, spil og underholdningssektorer så vel som missionskritiske kontrolrum, der kræver realtid nøjagtighed og stor synlighed. NDIS B842, en model med fire HDMI-skærmudgange, er også tilgængelig.

Ud over den fremragende grafik, er NDIS B862 designet til langtids drift. Inde i kabinettet er harddisken monteret på vibrationssikre beslag, der beskytter den mod stød og slag. Enheden er udsyret med aftagelige og vedligeholdelsesvenlige blæsermoduler på chassiset vægge, der holder den interne elektronik afkølet. Blæserhastigheden kan justeres automatisk til at matche den indre temperatur, øge blæserens livstid og forbedre pålideligheden.

NDIS B862 er indkapslet i et kompakt, stilfuldt kabinet, der tilbyder en bred vifte af interfaces, der understøtter LAN/WLAN/WWAN-tilslutning, tv-program og audio-udgange. Afspilleren indeholder også USB 3.0, USB 2.0 og RS-232-porte til eksterne enheder. NDIS B862 har ydeevnen, funktionaliteten og de rigtige grænseflader til at berige DOOH applikationer med store skærmoplevelser.

Hovedtræk

  • AMD R-serie platform
  • AMD Radeon ™ E6760 GPU
  • Slank og kompakt design
  • 6x HDMI
  • 2x USB3.0 support
  • Support for WLAN og TV-tuner
  • DirectX 11 support
  • Aftagelig ventilatormoduler


For yderligere information kontakt Data Respons salgsafdeling:
W www.datarespons.com
M sales@datarespons.dk
T +45 8832 7500

Akkodis Data Respons Solutions
Smedeholm 10
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21511870

Kontaktperson

DRSS
Data Respons Solutions Salsgafd.
sales@datarespons.dk

Send til en kollega

0.046