23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eltraco inviterer til seminar

Kom på et spændende MyData, Speedline og Aegis seminar d. 7 eller d. 8 maj 2013 i vores lokaler på Kærvej 39 i Odense.

På seminaret vil MyData demonstrere deres revolutionerende MY500, Speedline vil demonstrere deres Momentum Screenprinter og der vil der være mulighed for at se hvad Aegis software kan tilbyde.

Kontakt Eltraco hvis du ønsker at tilmelde dig og en kollega til dette spændende seminar.
Klik her


MY500

Nu kan du tage en kundes ordre om morgenen og levere færdige printkort om eftermiddagen.

Glem ventetid på stencils. Med MYdata MY500 Jet Printer, er det nu muligt at fremstille job på få minutter i stedet for dage. Hvis du har 2-3 opsætninger om dagen, eller bruger mere end 50 stencils på et år, vil du hurtigt forstå fordelene. Hvis du også har kunder, der ringer for ændringer i sidste øjeblik, vil du forstå princippet endnu bedre.

MY500 maskinen er helt software drevet, og kan Jet printe loddepasta eller lim på komplekse og udfordrende print med høj præcision. Du kan opnå det perfekte resultat for QFNs, pin-in-paste, package-on-packagen og andre nye applikationer – ligsom jetting i ”board cavity" er en mulighed. MY500 er i brug i mere end 25 lande verden over, og Jet Printer teknonogien sætter en ny standart for forandring i elektronikindustrien.

Læs mere om MY500 her

Speedline Momentum Screenprinter

MPM tilbyder en komplet linie af fuldt automatiserede, højpræcisions stencil printere, der inkorporerer state-of-the-art teknologi. Resultaterne er højere gennemløb og udbytte, lave omkostninger ved ejerskab, og en printer, der kan modstå selv de hårdeste produktionsmiljøer.

MPM tilbyder 12,5 micron @ 6 sigma nøjagtighed på hver printer i produktet linje.

Med en høj viden om proces krav og ekspertise, har MPM udviklet mange af branchens første teknologier, herunder Automatisk Pin Placement, look-up/look-down vision justering og closed-loop print trykregulering. Vores seneste nyskabelser, herunder ” enclosed-pump print head technology ” og tekstur-baserede ”bridge” inspektion, minimere materialeforbrug, forbedre produkternes kvalitet og maksimere oppetid.

På seminariet viser vi den nyeste MPM Momentum printer. Læs mere om den her

Aegis Software løsninger

Bring hastighed, kontrol og synlighed til fremstillingsprocesser.

Synlighed af korrekt og opdateret proces informationer er kernen til konkurrenceevnen i den moderne elektronik produktion.

Aegis tilbyder en fuldt integreret og modulopbygget softwareløsning, til fremstilling af data forberedelse og produkt lancering, proces styklister, levere dokumentation papirløst og materialer opsætninger, track produkt, indsamle og analysere kvaliteten og overvåge performance på udstyret.

Læs mere om Aegis her

Eltraco ApS
Højager 4
5270 Odense N
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27509908

Send til en kollega

0.031