23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye større MyData Towers

Højere kapacitet - samme footprint.

På APEX 2013 i San Diego, vil Mydata vise to nye modeller af den populære SMD Tower for kompakt opbevaring af komponenter. De nye modeller vil give mulighed for at øge oppetiden og reducere omstillingsomkostningerne ved at give 21% mere lagerkapacitet inden for samme en meter footprint.

SMD Tower er en af markedets mest kompakte automatiserede lagerløsninger til komponenter. Ved automatisk lagring og hentning af komponenter i en MSD-kompatibel miljø. Med de nye SMD Tower modeller er lagerkapaciteten op til 658 ruller.

Den nye, højere SMD Tower vil være tilgængelig i to versioner - SMD Tower 2000 og SMD Tower 5130 - som kan optimeres efter størrelsen og typen af komponenter, der skal lagres.

Læs mere her.

Agilis feeders inde i SMD Tower

Den nye Agilis feeder pallet giver mulighed for automatiseret opbevaring af komponenter loadet Agilis i feeders.

Denne nye lager funktion, vil reducere kitting tiden til et absolut minimum. Op til 400 varenumre pr. tårn kan automatisk gemmes på pre-loaded Agilis feeders. Det vil give fabrikanterne mulighed for at få deres mest brugte komponenter på Agelis feeders koncepetet, hvilket der igen vil reducerer omstillingstiden.

Eksisterende Towers kan opgraderes til at håndtere den nye Agilis pallet.

Kontakt Eltraco for mere information:

Eltraco - Mikael Merlin Thomsen - +45 45651030
mikael.thomsen@eltraco.com

Eltraco ApS
Højager 4
5270 Odense N
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27509908

Send til en kollega

0.046