23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SMD-printklemmer med betjeningsknapper (serie 2060) fra WAGO

WAGO har lanceret en SMD-printklemme i serie 2060 i en 1-, 2- og 3-polet udgave. Takket være de integrerede betjeningsknapper er det muligt at tilslutte og løsne alle ledertyper nemt og hurtigt.

Printklemmerne er kun 4,5 mm høje, hvilket gør dem velegnede i både LED-moduler og i andre elektronikmoduler, hvor pladsen er begrænset.

SMD-printklemmernes kompakte design gør dem også meget velegnede ved tilslutning af overflademonterede printklemmer. Den tidsbesparende og nemme CAGE CLAMP®S-tilslutningsteknik gør det muligt at isætte entrådede ledere direkte.

For at tilslutte fleksible ledere og løsne lederne igen åbnes klemmen ved hjælp af betjeningsknapperne. Tilslutningen af lederne sker fra siden, mens betjeningen af betjeningsknapperne foregår fra oven.

Klemmernes særligt flade konstruktion og deres lyse farve reducerer skyggedannelse i LED-applikationer. SMD-printklemmerne fås i 4 mm rastemål og kan monteres ved siden af hinanden uden poltab. Dermed reduceres antallet af varianter til produktion, på lager og til anskaffelse.

Printklemmerne fås i "tape and reel"-pakning til automatisk montering, hvilket gør det muligt at integrere dem fuldstændigt i automatiseringsprocessen. Deres ledertværsnit gælder for entrådede og fleksible ledere fra 0,2 til 0,75 mm². Klemmerne er dimensioneret til en mærkestrøm på 9 A og en mærkespænding på op til 320 V/2,5 kV/2 (overspændingskategori II).

Kontakt WAGO Danmark for yderligere information: tlf. 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, homepage: http://www.wago.dk

WAGO Denmark A/S
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36442522

Send til en kollega

0.031