23948sdkhjf
Del siden
Annonce

picoMAX® – så lille kan en stor nyhed være!

De nye stikbare printklemmer i picoMAX®-serien fremstilles nu i store mængder: både serie 2091 og 2092 udgør den nye standard for wire to board-, board to wire- og wire to wire-tilslutninger samt panelgennemføringer.

Med picoMAX® går WAGO nye veje, idet klemmefjederen af højlegeret Cr-Ni-fjederstål anvendes på to måder: Fjederen presser den tilsluttede leder mod kontaktbroen og etablerer samtidig et pres på kontaktstiften ved kontakt mellem hun- og hanstik. Det gør picoMAX® meget mere kompakt end andre stikbare printklemmer. Den meget korte kontaktbro, der adskiller lederen fra kontaktstiften, reducerer kontaktmodstanden. Hunstikket er desuden fuldstændigt omsluttet af hanstikket og fastlåses ved hjælp af en integreret låsepal for at sikre mod vibrationer op til 20 g.

picoMAX® opfylder alle de krav, der stilles til moderne stikbare printklemmer: Hunstik kan let isættes, hvad enten de er tilsluttet eller demonteret. Både de integrerede betjeningsknapper og teståbningerne gør betjeningen særlig nem og intuitiv. Desuden kan der monteres mange hunstik side om side i hanstikkets hus uden poltab.

picoMAX® er forbundet med en høj grad af sikkerhed og store fordele: Afhængig af versionen er der en meget stor vibrations- og chokmodstand, og desuden forhindrer den integrerede låsepal utilsigtet demontering af han- og hunstik. For at forhindre fejlstik kan stikfronten kodes – også efterfølgende, hvis stikket isættes i gennemføringerne. Det gør picoMAX® overbevisende hele vejen igennem.

picoMAX® eCOM – den letteste måde at gøre printklemmer stikbare!
picoMAX® eCOM er printklemmer, der kan blive stikbare efter behov. Denne version af stikbare printklemmer uden stifthus er endnu mere økonomisk og kompakt.

Ved leveringen er picoMAX® eCOM-hunstikkene forsynet med loddede stifter. Dermed kan de loddes direkte på printkortet og derefter fortrådes som de konventionelle printklemmer.

Efter behov kan de stikbare picoMAX® eCOM-hunstik skilles fra de loddede stifter, uden at den eksisterende fortrådning ændres. Ligesom picoMAX®-stikkene kan picoMAX® eCOM-hunstikkene monteres side om side uden poltab.

Både picoMAX® og picoMAX® eCOM fås med et rastemål på 3,5 mm, 5 mm og 7,5 mm. De forskellige varianter er udformet til både bølge- og reflow-lodning.

De stikbare printklemmer i detaljer:
• Kompakt design: Pladsbehovet reduceret med op til 30 %
• Meget kort kontaktbro fra leder til kontaktstift
• Innovativt isoleringsmateriale garanterer fuld kontaktsikkerhed, selv ved høje omgivelsestemperaturer
• Integrerede låsepaler giver stor vibrationsmodstand på op til 20 g
• CAGE CLAMP® S-tilslutning for alle typer ledere
• Push in-tilslutning af entrådede ledere og fleksible ledere med terminalrør
• Mulighed for fortrådning af hunstik, hvad enten de er tilsluttet eller demonteret
• Mange tilslutningsmuligheder: wire to board, board to wire og wire to wire samt panelgennemføringer
• Udformet til både bølge- og reflow-lodning

Se også: www.picomax.info

Kontakt WAGO Danmark for yderligere information: tlf. 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, homepage: http://www.wago.dk

WAGO Denmark A/S
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36442522

Send til en kollega

0.031