23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt PV stik til solarmarkedet

Multi-Contact præsenterer nyt højtydende PV stik med international certificering

Med MC4PLUS introducerer Multi-Contact en PV stik til solarmarkedet, der især er designet til modulproducenter og solcellemontører. MC4PLUS er den første konnektor i verden, der er godkendt til både 1500 VDC TÜV og 1000 VDC UL. Med disse parametre er stikket i stand til at opfylde nye krav der kontinuerligt opstår på grund af det permanent stigende kabeltværsnit.

Ved at tilføje MC4PLUS stikket til det oprindelige MC4 system udvider Multi-Contact sin produkt-portfolio med en naturlig samling af forbindelsesløsninger, som kan fremstilles til lave omkostninger i en høj kvalitet. Et innovativt integreret tætningskoncept muliggør de høje beskyttelsesklasser IP65 og IP68. Klik-låsen der er i overensstemmelse med NEC 2011 sikrer maksimal pålidelighed.

Formonteret med kabeltværsnit sektioner fra 2,5 op til 6 mm², kan MC4PLUS kombineres med MC4, hvilket tillader PV installationer at blive udfærdiget udelukkende med MC4 systemet. Ved kun at bruge et system fra samme producent sikre man, at TÜV og UL genkendelsen forbliver gyldig. Ingen af disse institutioner tillader brugen af stik fra forskellige producenter.

Den flade udformning af det kompakte stik gør det enkelt at installere på svært tilgængelige steder så som fx facadekonstruktioner. Når stikket er låst kommer der en tydelig lyd, hvilket er med til at sikre korrekt sikring. Det er nødvendigt for korrekt installation under vanskelige forhold. En version til felt montage er planlagt til den nærmeste fremtid.

Udstyret med MC Mulitlam Tecnology MC4 systemet sikre en effektiv strømforsyning med lav kontaktmodstand og et lille effekttab. Takket være den høje kraft er stikkene yderst pålidelig og holdbare.

Kontakt os gerne på telefon 7625 9090 for yderligere information eller et godt tilbud på
Multi-Contact produkterne.

HIN A/S
Langmarksvej 29
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87691616

Send til en kollega

0.031